onsdag 29 juni 2011

När välfärdsstaterna kollapsar

... i Europa och detsamma händer i USA, låt oss bara hoppas att man inte går mot mer diktatur för att ta itu med kriserna. Låt oss hoppas att de istället ser och erkänner att roten till problemet är kollektivism och att lösningen på problemet är libertarianism ett system med så lite regeringsinflytande som möjligt...

läs vidare >>

Har Sverige blivit farligt för dissidenter...

... som sätter sig upp mot islam? I den muslimska världen finns många författare och journalister som förföljs. Den svenska regeringen frågade ett antal kommuner om de vill vara fristäder och ge dem bostad. Svaret blev nej. Risken att råka ut för här boende islamister är för för stor.

Sverige börjar få brittiska tillstånd. I UK föredrar 37% av alla muslimer mellan 16 och 25 år sharia framför demokrati.

En rättighetskonvention för brottslingar

Belgien, en bild av det verkliga EU?

Om inte Flandern och Vallonien kan hålla ihop, hur ska Europa kunna det? Belgien är en multinationell stat, själva modellen för Europaunionen. Men EU-eliten kör blint vidare mot centralisering och verkar inte alls lägga märke till vad som händer på stan där de bor. Det kan bli ett obehagligt uppvaknande, såvida inte de planerar att hela Europa ska bli lika mångkulturellt som Bryssel. Förmodligen är det så, de har ju sitt på det torra i 'gated communities'...

Läs vidare: "It's the demography, stupid"

tisdag 28 juni 2011

I takt med den demografiska förändringen...

... kommer islam att bli en påtaglig maktfaktor. Nu håller även de borgerliga partierna på att infiltreras av islamister och deras medlöpare. De rödgröna har sedan länge bytt ut Marx mot Muhammed.

Ett undantag är Kristdemokratiska Ungdomsförbundet (KDU) som på sitt riksmöte i början av juni fattade ett smått historiskt beslut, där man antog en formulering som deklarerar att samhällsgemenskap står mot multikulturalism.

SD: Zlatan är svensk om han känner sig som svensk

Slaget om Danmark!

Enligt World Database of Happiness är danskarna det nöjdaste och lyckligaste folket i världen. Danmark har mer frihet, jämlikhet och broderskap än alla andra länder. Men i det politiskt korrekta Sverige har det spridits en konstig inställning till Danmark. Kanske därför att den svenska riksdagen högtidligt beslutat att Sverige är ett multikulturellt land. Sådana verklighetsfrämmande påhitt har danska politiker gudskelov låtit bli att rösta fram...

Inte underligt alls att Danmark inför gränskontroll på Öresundsbron

Staten mördar människor

mer här

Grotesk muslimsk lag ger fångvaktaren rätt att våldta 'oskulder'

En lag så grotesk och overklig att man knappt kan tro att det är sant... läs mer >>

Jämför Turkiet på Cypern med Israel i Gaza!

Cypern är delat sedan 1974. Turkiet har kritiserat Israel för dess agerande i Gaza, men Turkiets invasion av norra Cypern i juli-augusti 1974 innebar användning av napalm och rädsla bland grekcypriotiska bybor, etnisk rensning och en mur tvärs över ön. Israels ockupation år 1967 tvingade inte bort en enda arab och muren är till för att slippa islamiska terrorister, inte som på Cypern för att hålla ute de fredliga grekerna.

Israel har aldrig sett så bra ut som nu

lördag 25 juni 2011

Brottslighet och frivillighet

Alla kriminella utlänningar ska utvisas, oavsett strafftid, enligt den danske integrationsministern Sören Pinds lagförslag. Och i Schweiz visade en folkomröstning att en majoritet vill utvisa invandrare som begår grova brott.
Vilket skulle resultatet bli i Sverige av en sådan folkomröstning? Då skulle landet bli av med många våldtäktsmän och mördare, och det verkar våra makthavare inte vilja.

Så kan ett fantastiskt land förstöras

Får man visa örsnibbarna?

Slöjor och långärmat i sjukvården? Sjukvårdsregler kräver korta ärmar så att vederbörande kan tvätta händer och underarmar och sprita dem. Och att slöjan är ordentligt tvättad och inga flikar hänger fram och på så vis sprider smitta vid kontakt.

Inte bara sjukvårdspersonal, även patienter lider under slöjan. Benskörhet på grund av D-vitaminbrist har blivit ett växande folkhälsoproblem i takt med invandringen från muslimska länder.

Tjejer som badar topless, bada bara på och få tillräckligt med sol och D-vitamin, och var glada att ni sluppit hamna i klorna på någon islamist som kräver att badmössan hålls på plats så inte ens örsnibbarna syns.

”Rasistiska” Socialstyrelsen med sin “vetenskap och beprövade erfarenhet”

När är ett krig inte ett krig?

... när president Obama säger så...

torsdag 23 juni 2011

Den viktigaste frågan för de styrande eliterna

Opinionsbildare pratar mindre om hedersvåld sedan SD kom in i riksdagen. Fixeringen vid partiet leder fel. Medan allt fler förorter förvandlas till no-go zoner för dem som inte följer sharia, är tydligen den viktigaste frågan för de styrande eliterna att klura ut hur man förhindrar det svenska folket från att sätta stopp för fortsatt förstörelse av sitt land.

Sverige: en multikulturell Titanic

Geert Wilders en välsignelse för demokratin

Tidningar och TV vill gärna kalla den holländske politikern Geert Wilders för högerextremist. Det är för sorgligt, folk läser bara rubrikerna och hör genast stöveltramp.

Wilders Frihetsparti är raka motsatsen till extremt, och vill försvara vår frihet mot EUSSR och islamisering. En översvämning orsakad av politisk korrekthet förstör både Nederländerna och Sverige.

Till alla som fortfarande bryr sig om frihet

Snus: Till skillnad från cigaretter finns inte smuggling som alternativ

Endast Sverige svenskt kvalitetssnus har... läs mer >>

"Det är enbart Södertälje vi är välkomna till"

''

"Säg mig vilket muslimskt land har demokrati och frihet och respekt för sina minoriteter? De allra flesta kristna irakier som flyr till Sverige vet att enbart Södertälje är vi välkomna till men om jag vore muslim så skulle jag välja Malmö eller Rinkeby eller Tensta."

Om det är så illa att förföljelserna av kristna i Mellanöstern spridit sig hit, är islamiseringen av Sverige inte bara tomma ord. Och lika illa är att många av dessa nya Södertäljebor inte visar något kristligt sinnelag och har glömt tio Guds bud...

Det misslyckade miljonprogrammets misslyckade integration av en miljon invandrare

Turkisk flotilla hissade naziflagga

Orden på flaggan betyder "bra gjort" och syftar förstås på nazisternas folkmord på sex miljoner judar. Turkiet och terrororganisationen IHH organiserade flottiljen 31 maj förra året. IHH-medlemmar angrep de israeliska kommandosoldater som ville förhindra skeppet Mavi Mamara att fortsätta till Gaza.

Turkiets islamiska regering avslöjar inte vad den har för planer. Läs mer här:

Turkiet är en trojansk häst

Barn som blir bortförda till arabiska länder

Läs mer här

onsdag 22 juni 2011

Så här resonerar en riktig Obama-ekonom: Sim-sala-bim

Den fria marknadens motivation för att skapa jobb är Vinst. Om det inte är lönsamt kommer de inte att skapas. Men så här resonerar en riktig Obama-ekonom när det handlar om att skapa jobb:

Sim-sala-bim

En ny kvinna att hudflänga

Michelle Bachmann mot Obama: nu blir det Tea Party!

En ny kvinna att hudflänga

tisdag 21 juni 2011

Kreml gillar Obama

Barack Obama "glömde" be Kongressen om en krigsförklaring mot Libyen. Men mot ryssarna är Obama är eftergiven, så de gillar honom trots Libyenkriget...

läs mer här

måndag 20 juni 2011

‘Industriell produktion’ av barn som självmordsbombare

Läs mer här: En sorglig historia

söndag 19 juni 2011

Konservativa är lyckligare

Under den gamla goda hippietidens dagar var socialisterna på vänsterkanten de goda. Men något hände. Vänstern blev beskyddare av en repressiv religion och dess ofta fanatiska och inkompetenta anhängare.

Vänster och höger har bytt planhalva

lördag 18 juni 2011

Ett förlorat krig

Polisens röjning av Pusher Street i Christiania innebar att handeln med cannabis flyttades till andra delar av Köpenhamn. Ingen effekt på förbrukningen kunde märkas. Det är också en förklaring till det gängrelaterade våldet under senare år.

Hashim Thaci är chef för en maffialiknande albansk grupp som ansvarar för smuggling av vapen, narkotika och mänskliga organ genom Östeuropa. Han råkar också vara premiärminister i Kosovo.

I USA har kriget mot droger pågått i över 30 år, kostat miljarder och hela tiden varit en hopplös kamp, skriver Berit:

Varje år spenderar den amerikanska regeringen mer än 30 miljarder dollar på "kriget mot droger" och griper mer än 1,5 miljoner människor i narkotikarelaterade brott. Mer än 318.000 människor är nu bakom lås och bom i USA för drogbrott. Detta är mer än det totala antalet personer fängslade för alla brott i Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien och Spanien sammanlagt.

Kriget mot droger är en enorm födkrok inte bara för drogdistributörer men också för alla som tjänar sitt uppehälle på att det hålls igång: advokater, poliser, socialarbetare , skyddstillsyn, rådgivning har blivit en storindustri i USA.Vad tror ni det kostar att bomba fält i Afgahanistan, Columbia...?
Förbud stoppar ingen från att kunna köpa, allt det gör är att trissa upp priset vilket gör att egendomsbrottsligheten ökar.
Vi behöver legalisera droger av många anledningar men det enorma våld som drogkartellerna står fuor vid Mexiko-gränsen är en. Den enorma mängd pengar som står på spel tack vare riskerna att åka fast skapar våld, mord, kidnappning. Gränsstäderna i Mexico styrs helt av karteller och folk flyr eller dör som flugor.
Att anse att människor behöver skyddas från sig själva är översittarattityd som öppnar en Pandoras ask vad gäller statliga ingrepp.
Hjälp de som vill ha det, det blir mycket billigare.

"Fast and Furious " och "Gun Walker"

Den största komedin är att EU även betalar till Turkiet och Nordafrika

Tyskar och andra nordeuropéer är grundligt trötta på sydeuropéernas pensionsålder. Våra politiker är dumma hippies, som vill behaga världen och inte kämpa för sitt eget folks intressen.

Dags för grekerna att återgå till drakman, den valuta som användes innan euron infördes år 2002. Det skulle innebära en devalvering som skulle gynna exporten, och ge grekerna en chans att arbeta sig ur krisen.

Grekland, och inte bara där

Redan spartanerna i det gamla Grekland

... försökte bryta sönder familjens makt genom uppfostringsanstalter där barnen placerades i tidig ålder.

Således vore det bra om det fanns ett annat sätt än dagis att lära de arabiska barnen svenska. För det är i förskoleåldern den svenska identiteten grundläggs.

Perspektivet för svenskarna är dock dystert med tanke på den enorma folkökningen och folkvandringen i arabvärlden. Vi kommer att få två nationer i Sverige. Den islamiska umman är den ena.

I Norge är 75 procent av dem som är hemma med vårdnadsbidrag kvinnor födda utanför Europa. Samma sak håller på att hända i Sverige...

Effekter av vårdnadsbidraget

Tänk er rubrikerna och demonstrationerna om det varit Bush som ägnat sig åt allt detta



KDU:s initiativ för samhällsgemenskap och mot mångkultur

På Kristdemokratiska Ungdomsförbundets (KDU) riksmöte i början av juni fattades ett smått historiskt beslut, där man antog en formulering som deklarerar att samhällsgemenskap står mot multikulturalism.

Det innebär också att man numera, till skillnad från sitt moderparti, instämmer med tunga europeiska kollegor som Sarkozy, Merkel och Cameron där alla antingen har dödförklarat eller sågat multikulturalismen som politisk ideologi.

SDU

Saudiarabiens radikala sekt

Moskéer ger politisk islam mer utrymme och förhindrar integration. De är inte som kristna kyrkor, de är kommandocentraler. Islam skiljer inte på religion och politik. Glöm inte terrorattackerna i New York, Madrid och London. Och Moskva den 29 mars 2010, då burka-kvinnor sprängde ett trettiotal personer i luften på en tunnelbanestation.

"Det är inte i mitt land folk blir skjutna på gatan"

fredag 17 juni 2011

SD bättre än sitt rykte

SD: Zlatan är svensk om han känner sig som svensk

torsdag 16 juni 2011

Media-folket är överlyckligt

... de har hittat något som tar uppmärksamheten från Obamas fullständiga och totala misslyckanden och Anthony Weiner's perversa livsstil...

Media faller på eget grepp

Ligger vänsterorienterat missbruk av massmedierna bakom explosionerna på IKEA?

Ännu är det oklart vilka som låg bakom explosionerna på IKEAS varuhus runtom i Europa.

I december anhölls fem män anhållna för att ha planerat ett massmord i Jyllands-Postens och Politikens tidningshus i Köpenhamn. De kom från Sverige, ett land där många terroristceller planterats. En av de häktade terroristerna, Munir Awad, är svärson till Helena Benaouda, ordförande i Sveriges muslimska råd.

Terrorister har god hjälp av kommunistjournalister. Finansminister Borg har inget att anmärka på Ingvar Kamprads skattskyldighet, ändå sprider Sveriges Television avundsjuka med fradga i käftarna. Att IKEA har kapital i Lichtenstein påstås vara en skandal, men inte att de försöker beveka islamister genom att inrätta bönerum i sina varuhus.

Mellan i stort sett alla sina program har SVT ett inslag med en somalisk kvinna i slöja. Det varar en sekund, bilden etsar sig fast men man lägger inte märke till den. Detta är klassisk hjärntvätt och direkt lagstridigt.

På TV idag: Våldsindoktrinering med dold agenda

Antisemitisk masspsykos i Norge?

. . Multikultur i Norge

Obama: "Muslimer först"

När är ett krig inte ett krig? När president Obama säger så.

Berit skriver från Atlanta:

USA:s egna intressen och våra skyldigheter gentemot våra allierade har lagts åt sidan för att fokusera på ett enda mål av stor vikt. Att ge efter för den muslimska världen.
Det är som om vi inte har några andra utrikespolitiska mål längre än att se till att muslimerna är nöjda.

Läs mer >>

onsdag 15 juni 2011

Inte underligt alls att Danmark inför gränskontroll på Öresundsbron

... men här i PK-Sverige heter det förstås att de sviker utopin om ett gränslöst Europa. En utopi som i praktiken innebär gränslös kriminalitet. I december anhölls fem män för att ha planerat ett massmord i Jyllands-Postens och Politikens tidningshus i Köpenhamn. De kom från Sverige, ett land där många terroristceller planterats. En av de häktade terroristerna, Munir Awad, är svärson till Helena Benaouda, ordförande i Sveriges muslimska råd.

Den danska gränskontrollen kommer naturligtvis visa sig vara positiv för turismen. Många gäster från Tyskland tycker att gränskontroll är bra. De är också trötta på kriminalitet. Däremot är den babblande politik- och journalistklassen inte förtjusta i gränser. Konstigt egentligen, det var inte heller Hitler, han ville ha "Lebensraum". Förlåt, det kanske var ett slag under bältet.

Slaget om Danmark!

tisdag 14 juni 2011

Om 100 000 tjejer förtrycks i "hederns" namn, hur många pappor, brorsor och onklar går det på det?

I småländska Högsby blev en afghansk man mördad. Han dög inte till dottern i en mordisk familj. Bland annat hällde mamman kokande olja över honom...

läs vidare: Det var bättre förr

Den fjärde fasen

Den jordanske journalisten Fouad Hussein hävdar att al-Qaida arbetar efter en plan i sju faser...

läs mer >>

Blåsningen

Sedan 11 september 2001 har USA dumpat miljarder dollar i den muslimska världen...

läs mer här >>

måndag 13 juni 2011

Effekter av vårdnadsbidraget

I Norge är 75 procent av dem som är hemma med vårdnadsbidrag kvinnor födda utanför Europa. Samma sak håller på att hända i Sverige... läs mer >>

Beuf à la Allah

I skuggan av den avslöjade vanskötseln av svenska grisar, kan det låta meningslöst att mana folk att köpa svenskt kött för djurens skull.

Men man skall betänka att det trots allt är en skillnad mellan en situation där illgärningar och plågeri begås mot gällande lag, och sådana som begås utan att man bryter mot lagen.

Även australier kan - ännu - bli chockade. Beuf à la Allah:





Indonesien är ett muslimskt land och som sådant kan det inte försörja sig självt. Också kött måste man importera utifrån - främst från jordbrukslandet Australien - men som levande boskap, eftersom man vill halal-slakta den själv.

"Australiska djurvänner har filmat i indonesiska slakterier. "Jag är säker på att efter fem minuters filmande hade tillräckligt med material för att stoppa exporten av nötkreatur till Indonesien", säger en medlem i gruppen.

Baserat på de chockerande förhållandena i indonesiska slakterier har Australien tills vidare förbjudit försäljning av levande djur till elva av dessa slakterier.

I en landstäckande TV-sändning visades hur nötkreaturen blev piskade och slagna med huvudena mot betonggolvet. Djuren fick vid fullt medvetande struparna avskurna och led under många minuter innan de förblödde.

Den indonesiska jordbruksdepartementet försvarar metoden med att den krävs enligt islamisk lag. Regeringen måste garantera konsumenterna att djuren slaktas efter muslimska förordningar och renhetsregler (halal) - det vill säga utan föregående bedövning.

Köp svenskt om du skall köpa kött

söndag 12 juni 2011

Myteri på skeppet Gingrich

Läs mer här >>

lördag 11 juni 2011

Det turkiska folkmordet på kristna armenier, assyrier och greker

... är en känslig fråga för Turkiets islamiska regering. Eftersom de vill komma in i EU kan de inte tala klarspråk om sin historia eller avslöja vad de har för planer, läs mer här:

Turkiet är en trojansk häst

Under två generationer har man sakteliga gjort svenskarna till bidragsmottagare

... och styrt deras liv så att de inte ska ta ansvar för sig själva. Det tänkesättet och systemet är dömt till undergång på grund av de påfrestningar på statens finanser som väntar.

Sveriges finansminister: invandring till bidragsberoende är ett problem

fredag 10 juni 2011

Ship to Gaza del i långsiktig plan mot Israels utplånande



Det är tur att Vänstern inte längre har tolkningsföreträde och kan lura världen.

Kroppsspråk: Obama och Netanyahu

Finansminister Anders Borg: invandring till bidragsberoende är ett problem

"Skall vi ha så pass mycket invandring som vi har i Sverige? Med ett socialbidragsberoende bland invandrare på över 50 procent."

Läs mer här >>

torsdag 9 juni 2011

Finansminister Borg har inget att anmärka på Ingvar Kamprads skattskyldighet

... ändå sprider Sveriges Television avundsjuka med fradga i käftarna...

IKEA-Dhimmier i Västerås

"Ett lands utveckling beror på folket"

- sagt av den finländska presidenten Tarja Halonen, då många förundrades över finska elevers goda prestationer i OECD:s PISA-tester. Vilket onekligen är sant då man tittar på arabisk bakgrund och elevers läsförmåga i Sverige. Den svenska skolan är ett PISA-elände.

"Förbudssverige" - säger danskarna ofta, eftersom de finner de evinnerliga förbuden typiska för landet. Nu vill de svenska sossarna införa skolplikt från tre års ålder. Är det för att de arabiska barnen ska lära sig svenska?

En stark kärnfamilj består av mamma, pappa, barn som själva fattar beslut om hur de vill utforma sitt liv. Det är därför som socialismen ser som mål att bryta sönder kärnfamiljens styrka så att människor blir beroende av staten och politikers makt över dem.

"Förbudssverige"

Vad är det för skillnad på en Chevy Volt och en Cadillac DTS?

Redan från den dag Obama tillkännagav att han aspirerade på presidentposten blev de som kritiserade honom anklagade för rasism. Men den mannen har kvaliteter, värderingar och övertygelser lång bortom sin härstamning. Alla lika omöjliga att uppskatta och alla helt oamerikanska.

Skenet bedrar när det gäller Obama. Han kan vara hur snygg och trevlig som helst, ändå är det något som inte stämmer. Hans sträva röst passar inte ihop med hans utseende. Vilket var det första intrycket folk fick av honom? De borde ha kommit ihåg hans vänstervridning och amerikahat som fick dem att rysa av obehag, i stället för att förföras av honom... Läs mer

onsdag 8 juni 2011

Varför ökar antalet socialbidragstagare...

Barnfattigdomen som det blivit poppis att snacka om nuförtiden handlar i stor utsträckning om…invandringen.



Sverige ligger i "topp". Inte underligt att antalet socialbidragstagare ökar...

Alla vill flytta till Blomstermåla

"Tusen och en kränkningar"

Tusind og een krænkelser

Förnedring av flygresenärer

Ett fotografi av en baby som blir kroppsvisiterad på Kansas City International Airport.

Kan en 8 månader gammal baby utgöra en säkerhetsrisk? I Palestina eller Pakistan kanske, där är mänskliga bomber inte ovanliga. Vid ett av mordförsöken på Benazir Bhutto sträcktes en baby fram emot henne. Bomben på babyn exploderade emellertid för tidigt.

Det handlar inte om säkerhet

måndag 6 juni 2011

Tyskarna är grundligt trötta på sydeuropéernas pensionsålder



Videotips Hodja

Grekland, och inte bara där

Fotbollsvåld är något som gör svenska makthavare ytterst upprörda

... däremot accepterar de stenkastning mot brandmän, ambulanspersonal och poliser. Samt mot sverigedemokrater. Följdriktigt vill socialdemokraterna inte ha maskeringsförbud vid demonstrationer. Om förbudet upphävs är det fritt fram även för kvinnor att dölja ansiktet, vilket sossarna inbillar sig skulle glädja deras nya kärnväljare...

Så kan ett fantastiskt land förstöras

Siv Jensen ser ut som nästa statsminister i Norge

Läs mer >>

lördag 4 juni 2011

Hur bygger man en gemenskap?

Vänstern tvingar in oss i någon slags multikulturell gemenskap som de flesta människor i dagsläget känner sig främmande inför. Inget system, företag, samhälle, familj, gemenskap, förening etc fungerar utan en gemensam övergripande grundideologi som alltid måste ha sista ordet om det kör ihop sig... läs vidare: Vänster och höger har bytt planhalva

På tal om Mors Dag

Vi västerlänningar har systematiskt konstruerat ett samhälle där vi sakteliga utrotar oss själva…

Vi kallar det frigörelse

Sverigedemokraterna, Ryssland, Al-Qaida och den arabiska befolkningsexplosionen

Ryssland är inte anhängare av rebellerna i Libyen, och var på vippen att nedlägga veto i FN:s Säkerhetsråd. Inte heller Sverigedemokraterna är förtjusta i att skicka bombplan till Libyen. Men deras åsikter beror knappast på ryssarna.

Svenska politiker måste bli realistiska, och för att bli det måste de ta bort skygglapparna för islams jihad. Det finns inte något annat område i hela den muslimska världen som skickat så många frivilliga till Irak för att kämpa för al-Qaida som östra Libyen.

Det avgörande för "den arabiska våren" är om de muslimska länderna får sin befolkningsexplosion under kontroll. Annars inget välstånd, och ständiga våldsamma uppror av unga chanslösa män...

Egypten: “Vi hoppas befolkningen stabiliserar sig på 100 miljoner”

Vänsterns och Högerns omsvängning

Av Nicolai Sennels

Under den gamla goda hippietidens dagar var socialisterna på vänsterkanten de goda. De riskerade jobb och rykte då de demonstrerade för lika rättigheter för kvinnor, sexuell frihet och yttrandefrihet att kritisera systemet och myndigheterna. Det var den tid då Vänstern sa att "Religion är opium för folket" och de frihetsälskande unga gjorde narr av de religiösa auktoriteterna och deras dogmer.

Men något hände. Vänstern - som definierar sig självt som beskyddare av de svaga - menade att en repressiv religion och dess ofta fanatiska och inkompetenta anhängare var en hotad minoritet, vars destruktiva handlingar var ett resultat av fattigdom och en reaktion på andras kritik allt orsakat av kapitalism och rasism.

De flesta människor var fega och fruktade att bli kallade rasister, och det gjorde det lätt för Vänsterns agenda att finna sin väg in i politiken och medierna.

Vänstern kamp för "frihet, jämlikhet och broderskap" har bleknat. Idag är sådana arketypiska mänskliga värderingar om frihet (yttrandefrihet), jämställdhet (för kvinnor) och broderskap (social sammanhållning) föremål för Högerns försvar.

Många människor växte upp som vänsteranhängare eller hippies, men kategoriseras nu som Högeranhängare - eller också extrema eller radikala Högeranhängare - eftersom de kritiserar förtrycket av kvinnor och religiös fanatism, och stöder den västerländska kulturen. Men dessa människor förändrades inte. Politiken förändrades. Genom att skydda och främja grundläggande humanitära värden och mänskliga rättigheter är Högern nu ledande aktör.

fredag 3 juni 2011

Eftersom en sådan viktig fråga som massinvandringen sopas under mattan

... är det inte underligt att svenskarna tappar tron på demokratin, och till och med tycker den är oviktig...

Vänster och höger har bytt sida

torsdag 2 juni 2011

Ordkonstruktionen ”islamofobi” är en fälla...

... lagd av islamister med avsikten att förhindra islamkritik... läs mer >>

I USA har kriget mot droger pågått i över 30 år

... kostat miljarder och hela tiden varit en hopplös kamp...

Ett förlorat krig

onsdag 1 juni 2011

Panik är inte rätt lärdom av den japanska katastrofen...

Vi bör gå vidare med kärnkraft så snabbt som möjligt och våra tekniker och vetenskapsmän bör tillämpa lärdomarna från Japan...

Den behagliga känslan av att ha gjort något fint för världen

Star Wars Jihad i Göteborg

Läs mer >>

svd svd gp