söndag 31 juli 2011

Vem ska rädda världen från Nancy och Obama?

Obama får väl gå ner i källaren och trycka upp lite Obama-money och betala väljarnas räkningar... läs här

fredag 29 juli 2011

Breiviks massmord en iscensättning för att visa upp sig själv

Varför mördade Breivik unga socialdemokrater? Förmodligen för att han själv kom från kretsarna runt det statsbärande partiet. Likheten med en skolmassaker är slående.

läs vidare >>

onsdag 27 juli 2011

"Fast and Furious" och "Gun Walker"

Ett vansinnig påhitt av Obama-administrationen gav mexikanska knarkgäng tusentals vapen...

"Fast and Furious" och "Gun Walker"

Fremskrittspartiet, Dansk Folkeparti och Sverigedemokraterna är inte "högerradikala"



Det finns i så fall betydligt mer extrema grupperingar att skälla på... läs mer här

måndag 25 juli 2011

"Vi gillar olika" i Sverige och England

Den engelska konservativa tidningen News of the World blev infiltrerad av journalister från den vänsterorienterade Guardian. Det var dessa journalister som satte igång med olaglig telefonavlyssning. En vänstersammansvärjning för att knäcka ägaren Murdoch.

När det avslöjades att tidningen hackat sig in på folks mail och SMS blev det stor skandal, men i Sverige rör man knappt en min när vänstervridna Aftonbladet gör något liknande. En minister som avgick för ett år sedan ska ha chattat på olika sexsajter, något som tidningen tydligen tagit reda på genom att hacka IP-adresser och mail.

Aftonbloodet släpper aldrig sitt byte, förutsatt att det inte är sossar det handlar om. Något man kan misstänka var syftet med deras idiotkampanj "vi gillar olika". Medierna är nu så mäktiga att modigt politiskt tänkande är ytterst sällsynt.

En av de värsta häxjägarna

söndag 24 juli 2011

Att skuldbelägga Sverigedemokraterna är dumt och farligt

Demokratiska partier som SD har rent samvete och visar medelvägen, den enda möjligheten att bevara yttrandefriheten och hejda massinvandringen. Inte minst för att undvika inbördeskrig i framtiden.

Massmördaren Breivik satt och planerade sina dåd i nio år. Han hade tydligen blivit överfallen och rånad av muslimska invandrare åtta gånger som ung. De övergrepp som drabbar svenskar är bland det mest tabubelagda som finns i Sverige, och det bådar illa eftersom flera av hans typ kan komma att dyka upp.

Det är odemokratiskt att lägga locket på debatten om islam och invandring, som man gjort i Skandinavien i decennier. För att förhindra fler sådana djävlar som Breivik i framtiden borde alla goda krafter förenas, och inte splittras genom att demonisera de mest ädla och klarsynta.

Media går på överväxel

fredag 22 juli 2011

Sista spiken

Regeringsbyggnader exploderar, människor dödas. Efter detta kommer det att bli näst intill omöjligt att kritisera islam, därför att denna gången var det inte al-Qaida. Även om mycket talade för det till att börja med.

För ett par år sedan demonstrerade tre tusen muslimer under ledning av Oslos pakistanske gangsterboss mot Dagbladets publicering av en Muhammed-teckning. I början av denna månad arresterades tre män från al-Qaida för att ha planerat ett bombattentat. Och för några dagar sedan hotade islamisten Mullah Krekar med terror om han skulle bli utvisad, vilket han blev.

Men som sagt, denna gången var det inte al-Qaida:

En massmördare och politisk idiot

torsdag 21 juli 2011

Stockholm har för lite bostäder men det betyder inte att folk är beredda att betala vad som helst

"Bostadsbristen i Stockholm ökar med förstagenerationsinvandring och ekonomiska flyktingar som ges uppehållstillstånd, det säger sig självt att de inte kommer att köpa en sexmiljonerslägenhet på Söder det första de gör."

Säger statsvetaren Jan Kallberg. Ovanligt att en akademiker vågar lyfta bladet från munnen. Den politiskt korrekta debatten om bostadsbristen påbjuder ju största möjliga tystnad om befolkningsökningen på grund av invandringen...

Invandring bidrar till bostadsbrist

Landet där världens mest efterspanade terrorist kunde leva tryggt

Sedan länge befinner sig tungt beväpnade talibaner nära Pakistans kärnvapenbaser där Osama bin Laden levde i åratal i högönsklig välmåga.

Praktiskt taget all internationell islamisk terror har sina rötter i Pakistan. Islam är ett speciellt problem just därför att den hävdar gudomlig auktoritet i sina uttalanden och gudomlig sanktion för sitt barbari. En relativt liten militant fraktion av muslimer kan skrämma resten av en islamisk nation till skräckslagen, tyst underkastelse.

Obamas vördnad och eftergivenhet för islam

Det som spelas upp nu är en teater med krokodiltårar och skrämsel

... alltmedan våra framtida barnbarn sjunker djupare och djupare ned i skuldträsket.

Höja lånetaket

onsdag 20 juli 2011

En policy för invandring och välfärd

Även om Sverige är ett rikt land och svenskarna arbetssamma är det inte rättvist att hundratusentals flyktingar ska ha samma förmåner som de som arbetar och bidrar med skattepengar. På sikt riskerar den offentligt finansierade välfärden att braka ihop.

Dags att bryta den gängse policyn att importera nya mottagare för statliga program, och nya väljare som stöder dessa program...

Norge har fått "svenska" förhållanden: Mitt framför Stortinget, medan huvudstaden kokade av liv, blev en norsk kvinna i 20-års våldtagen vid 2-tiden natten till söndag. En 15-årig nordafrikan har anhållits. Medan parlamentets säkerhetsvakter följde dramat på video bara några meter bort, tvingades den nästan medvetslösa kvinnan till grov sex med den 15-årige asylsökaren.

Genom att samarbeta med SD har Juholt chansen att vända skutan och rädda Sverige, men tar han den, undrar Snaphanen:

Ovenpå Oslos voldtægtstal og forårets voldtægtsrapport, kan det næppe blive mere symbolsk. Den norske opposition kræver en hårdere kurs overfor kriminelle indvandrere. Hver anden normand vil ikke have flere indvandrere ind, og fire ud af ti mener indvandringen er en trussel mod Norge. I England mener nu også oppositionen – efter fem årtiers masseindvandring – at indvandringen ødelægger landet.

Jeg har et tankeeksperiment for tiden. Tænk hvis nu svenske socialdemokrater kupper »musketéreden« og overhaler den taktisk sløve Reinfeldt højre om, og simpelthen griber magten ved hjælp af Sverigedemokraterne. Der vil være et ramaskrig i de dannede klasser, men belønningen ville være mange, mange år ved magten og en alliance der er sat uhjælpeligt skakmat. Dristigt, men uden dristighed vinder man aldrig de store puljer. Ham den ny formand, smålændingen og pamperen med overskægget, har været påfaldede tilbageholdende med SD-bashingen. Hvis ikke baglandet ville få et moralsk hjerteslag, kunne han ligne en, der kunne finde på det. Man må håbe, der kommer svensk valg i utide, det haster for meget til at vente til 2014.

Läs också: Invandring och välfärd

söndag 17 juli 2011

Piraterna

... håller kanske liv i ett antal människor men pengarna de får går till båtar och vapen och bidrar till att anarkin i Somalia fortsätter.

Så här kan man också hantera pirater

Gazas vänort i Sverige

Läs mer här >>

Lägg inte beslag på regnbågen och månskäran

Regnbågsflaggan borde även innefatta heterosexuella, men det gör den inte.

Läs mer här >>

fredag 15 juli 2011

Vad som döljer sig bakom Fridolins välpolerade fasad

... är något tidningar och TV är väldigt tysta om. Men i miljöpartiet har vi att göra med rutinerade extremister som kommit på att deras parti och islam har samma gröna färg. Det gäller inte bara riksdagsman Kaplan som var med på Ship to Gaza, utan även Ruwaida, Gahrton och Fridolin.

Miljöpartiets quislingar

Något som gör svenska makthavare ytterst upprörda

... är fotbollsvåld. Däremot accepterar de stenkastning mot brandmän, ambulanspersonal och poliser. Samt mot sverigedemokrater...

Så kan ett fantastiskt land förstöras
svd svd

Den politiskt korrekta debatten om bostadsbristen

... påbjuder största möjliga tystnad om befolkningsökningen på grund av invandringen... läs mer här

I Europaunionen bor 480 miljoner människor men vi får inte veta något om vad som händer här

... medan vi får veta allt om vad som händer i arabvärlden.

På TV idag: Våldsindoktrinering med dold agenda
dn svd gp

Ensamkommande

Läs vidare >>

onsdag 13 juli 2011

Falska profeter

Läs mer här

Arvsfondens bidrag till islamprojektet

Läs mer här >>

tisdag 12 juli 2011

Mulla Krekar hotade norsk partiledare till livet

Erna Solberg (ledare för det norska konservativa partiet Høyre) har mordhotats för sin involvering i Mulla Krekars utvisning:

"Vem som tar livet av henne vet jag inte, om det är Ansar al-Islam, Al-Qaida, mina barn eller släktingar, men hon skall i vilket fall betala priset," sade Krekar.

Norges mest beryktade islamist Mulla Krekar, åtalas nu. Han har blivit väl omhändertagen, till och med fått bo på lyxhotell när en konkurrerande islamisk firma sköt mot hans hem. Norge har tagit en orm till sin barm.

Efter att Norge skärpte sin gränskontroll mot Sverige...

Obama fortsätter Bushs misstag

Obama hotar att höja skatterna och sprida välfärd genom att hålla igång socialprogram som redan drivit landet i konkurs. För att påskynda rikets undergång och fall har han startat ytterligare ett krig.

Kriget mot Gaddafi i Libyen har hållit på i månader. En av orsakerna till att kriget drar ut på tiden är Internationella brottmålsdomstolen i Haag. Precis som Milosevic i före detta Jugoslavien vill inte Gaddafi hamna där.

läs mer >>

Leksaker gjorde säkerhetskontrollen på flygplatsen skräckslagen

Den unge förståndshandikappade mannen bar på sina två favoritleksaker, som han har med sig överallt - en 6-tums plast hammare och en baseball...

USA, på väg att bli en polisstat

måndag 11 juli 2011

Medan allt fler förorter förvandlas till no-go zoner

... för dem som inte följer sharia, är tydligen den viktigaste frågan för de styrande eliterna att klura ut hur man förhindrar det svenska folket från att sätta stopp för fortsatt förstörelse av sitt land.

Sverige riskerar att bli som England, där HARDCORE-islamister förbjuder alkohol och kontakter mellan könen i zoner där sharialagen gäller.

Klistermärkena deklarerar:
"Du går nu in i en shariakontrollerad zon - islamiska regler genomtvingas."

Inte underligt alls att Danmark inför gränskontroll på Öresundsbron

USAs regering har anpassat sig till en grundregel i den islamiska lagen

Sharia styr kriget i Afghanistan

söndag 10 juli 2011

Obama och hans ekonomiska idioter

Ekonomer över hela världen anser att Feds ordförande Ben Bernankes lättvindiga penningpolitik har hjälpt till att släpa lös inflationen av råvarupriser runt om i världen.

Obama skyller ifrån sig

SDs vägval

De senaste tjugo åren har 90 % av alla invandrare i Europa och Sverige varit muslimer. Inte konstigt att SD växer i takt med problemen.

Nu är det sommartider och de andra partierna håller igång sin show i Almedalen på Gotland för att få folk att koppla av och glömma invandringens avigsidor. Media är så mäktiga att de fabricerar en nyhet om att stödet för SD minskar. Men så länge de andra partierna inte omprövar politiken kommer stödet tvärtom att öka.

Utmaningen för SD är att väcka den stora allmänheten.

SDs vägval

Gazas vänort i Sverige

Gaza Grand Palace Hotel tar knappast emot judiska gäster. Inte bara i Gaza är det farligt att vara jude:

Ett amerikanskt filmbolag ville spela in en film, baserad på en bästsäljare med ett judiskt tema, i Malmö och Skåne. Plötsligt skrotades planerna.

Anledningen var att Simon Wiesenthal Center avråder. Malmö - den mest muslimtäta storstaden i Europa - är beryktat för hatbrott mot judar. Även antisemitiska uttalanden av kommunalrådet Ilmar Reepalu har väckt anstöt.

Utöver Malmö är det bara Turkiet som centret avråder judiska resenärer att besöka i Europa. Således kan snart Sverige placera sig i Mellanöstern på kartan, åtminstone om man ska döma av nyheterna på Sveriges Television, som är en av de högljuddaste aktörerna i propagandan mot Israel.

Men det finns ingen anledning att bojkotta Israel, inte för Gazas skull. Varför ockuperade Israel Gaza och Västbanken? Därför att de blev överfallna av de omgivande arabstaterna och var tvungna att försvara sig.

Den israeliska regeringen var på väg att avskaffa de judiska bosättningarna, och började med Gaza. Vad hände? Gaza blev en raketbas riktad mot Israel. Inte underligt att israelerna gett upp planerna att tömma bosättningarna på Västbanken. Efter alla dessa år, är det någon mening att tala om bosättningar? Det skulle vara som att kräva att andra världskrigets folkomflyttningar i Europa skulle återställas.

Israel är en demokrati. Alla israeliska medborgare, även araber, har samma rättigheter. I parlamentet och i högsta domstolen sitter araber, och det finns israeliska ambassadörer och generaler som är araber. Arabiska är ett av Israels officiella språk.

Om araberna slutar skjuta raketer blir det fred, men för israelerna skulle det vara självmord att lägga ner vapnen.

Om Israel går under går vi alla under

lördag 9 juli 2011

Alliansens bästa lirare

Libertarianen Hägglund tvålade till anhängarna av den starka staten

läs mer här

fredag 8 juli 2011

Slipper Sydsudan den shariastyrda skräckregimen nu?

Det kristna södra Sudan, som tillfogats ofattbara lidanden, försöker nu gå tillbaka från islam till civilisation. Men de motarbetas av USA:s president Obama, som tagit bort Sudans president Bashir från listan över folkmördare och terrorister.

När är ett krig inte ett krig? När president Obama säger så

Fler turister än någonsin till Danmark

Fler turister än någonsin till Danmark

Var du bor har stor betydelse

... för vilken vård du kan erbjudas.

Vad får ett barn kosta, och för vem?

Omvänd rasism? Svenskfientlighet är ett bättre ord

Ett oroande inslag i omvandlingen av Europa är diskrimineringen mot den etniska majoriteten i europeiska länder.

Dags för en europeisk medborgarrättsrörelse

torsdag 7 juli 2011

Centerns avgående Maud Olofsson resonerade som en sosse

... när hon sa att flyktinginvandrare är nybyggare som ska rädda Sverige. Men flyktinginvandring handlar inte om jobb utan om bidragsberoende. Det går inte att ha fri invandring i en välfärdsstat.
Den viktigaste frågan för de styrande eliterna är att klura ut hur man förhindrar det svenska folket från att sätta stopp för fortsatt förstörelse av sitt land. Attackerna på SD leder fel...

Sverige: en multikulturell Titanic

”Vi gillar olika” i Sverige och England

läs mer

Sveriges officiella ideologi

... är jämställdhet mellan könen. Därför hör man ibland politiker lova att bekämpa hedersvåld. Men i nästa stund förnekar de att hederskultur existerar, förmodligen för att fjäska för sina muslimska väljare, ett fjäsk de borde betacka sig för.

Varför är Feminister så tysta om Islam?

De personer som på flygplatser blir undersökta på utvalda ställen på kroppen

... är knappast muslimska terrorister. Var går gränsen?

onsdag 6 juli 2011

Sharia styr kriget i Afghanistan

USAs regering har anpassat sig till en grundregel i den islamiska lagen...

läs mer >>

"Asylsökande barn lockas till Sverige"

Sveriges budget: 3 026 387 000 kronor extra till ensamkommande

Obama har ingen aaaning

... om ekonomi... läs mer

tisdag 5 juli 2011

När biskopinnan tågade med AFA

Går det att bygga en gemenskap i ett samhälle med en stor muslimsk minoritet? Är det, som biskop Eva Brunne i Stockholm säger, roligt att de bygger moskéer, och att Malmö är ett spännande exempel? Är det roligt att muslimer tvingar bort judar från Malmö? Är multikultur, islamisering, otrygghet, försämrad välfärd, kvinnoförtryck, sharialagar roligt?

Sluta ge oss kollektiv skuld för historiska synder

Får man visa örsnibbarna?

Inte bara för mycket sol är farligt, även för lite sol får många att lida, under sina slöjor. Benskörhet på grund av D-vitaminbrist har blivit ett växande folkhälsoproblem i takt med invandringen från muslimska länder.

Tjejer som badar topless, bada bara på och få tillräckligt med sol och D-vitamin, och var glada att ni sluppit hamna i klorna på någon islamist som kräver att badmössan hålls på plats så inte ens örsnibbarna syns.

Invecklad klädepidemi

Ship to Gaza hyllade Holocaust

Allt fler överger Ship to Gaza när det går upp för dem att det är islamistiska terrororganisationer som ligger bakom. Hela projektet är antisemitism förklädd som "fredsprotest".

mer här

söndag 3 juli 2011

Man kan ju undra...

Strauss-Kahn släpps fri, den anklagande kvinnan hade ljugit. Hennes mask som oskyldig muslimsk invandrare sprack, hon hade sett sin chans att göra pengar av ett sexuellt möte. Var det så det gick till?

Man kan ju undra...

I debatten om bostadsbristen tycks det vara något slags politisk korrekthet

... som påbjuder största möjligen tystnad om befolkningsökningen på grund av invandringen... läs mer här

lördag 2 juli 2011

Att sälja sin själ och sina systrar

Sossarnas förre partiledare var upprörd över hedersmordet på Fadime, men sen blev det tyst från den kanten, Sahlin gick i moskén klädd i slöja och fick öknamnet Mona Muslim. Det handlade förstås om att fiska röster bland invandrarna. Så länge sossarnas nye partiledare Juholt inte vågar kritisera islam går det inte att ta deras hans prat om jämställdhet på allvar...

Hon säljer sin själ och sina systrar

Khader: “Vad jag är glad att vi har skärpt utvisningsreglerna”

Läs vidare >>