fredag 30 september 2011

Nu också i Stockholms tunnelbana



PI

torsdag 29 september 2011

Dubbelmoral?

Om den åtalade inte hetat Habibi utan Svensson hade hon säkert blivit fälld:

Det var mycket folk på Vivallabadet den dagen, varför också bevisläget blev gott. Många hörde: 'Jävla zigenardjävlar', 'Jag skall knulla alla zigenare', en del hörde även 'horor, horungar, slödder och tattare'.

Åklagaren hävdade att då allt detta ropades till romer borde gaphalsen straffas för hets mot folkgrupp. Men han övertygade inte tingsrätten i Örebro, som friade: 'Kan inte anses nedsättande för den romska gruppens anseende'.
En så kallad nazist betecknade invandrare med det satiriska ordet "kulturberikare" samt det något mindre harmlösa "parasiter". Han åkte i fängelse i två månader. Men när andra använder samma språkbruk händer (gudskelov) ingenting.

Vad har hänt med yttrandefriheten?!
Ökad säkerhet kring synagogor

FN:s nya (o)mänskliga rättigheter

Organisationen av Islamiska Stater (OIC) har räknat ut, att om bara palestinierna kan få alla de motsträviga judarna inom skotthåll, så sänker sig den eviga freden över hela världen.

Det är möjligt att de lyckas, eftersom OIC är ett mäktigt block inom FN där frågan om Palestinas erkännande som självständig stat är på dagordningen. En suverän stat regerad av en terroristorganisation.

De 57 muslimska staterna i OIC dominerar FN:s råd för mänskliga rättigheter (!) och har ända sedan 1999 arbetat för att göra det olagligt att kritisera eller förtala islam. De har till och med en egen definition av (o)mänskliga rättigheter.

"Svenskarna har tagit sig in i landet med ett gäng terrorister"

- Jag skulle beskriva dem som kamplystna, säger Sveriges ambassadör om de två svenska journalister som sitter fängslade i Etiopien.

Arabiens radigalna, förlåt, radikala sekt

Familjers rättigheter

"Förbudssverige"

Läget i Sverige blir bara värre och värre

Efter endast fyra veckor stängdes Fredens™ skola i Göteborg av Skolinspektionen...

Vilket virrvarr!

Titta vad det har blivit av de gröna skojarna

... idel dumheter där miljön kommit i bakgrunden för den islamgröna "mångfalden". Inte minst gäller det Joschka Fischer, tidigare tysk utrikesminister för Die Grünen, en typisk representant för de som manar Israel till "fredsförhandlingar" i syfte att skapa en palestinsk stat, och med det dolda syftet att underminera Israels existens.

Bakom den humanitära masken

"Vad är det för frihet att kunna rösta om man inte får köra bil?

Läs mer: En bittersöt karamell

onsdag 28 september 2011

EU:s clowner

Byråkrater är ett skyddat släkte. De europeiska ländernas ekonomi har stora problem och EU:s clowner protesterar emot att jobba 40 timmars-vecka!
Men i själva verket kanske det vore bättre om de inte kom till jobbet alls!

Det finansiella, nationella säkerhetssystemet i världen kollapsar eftersom de är fyllt med lögner, staplade på varandra. Och även när det är fullständigt uppenbart fortsätter man att felaktigt suga upp miljarder dollar i sin strävan.
"Too Big to Fail", befolkningspolitik, mångkulturalism, förlamande fanatisk miljöaktivism och global uppvärmning, är några exempel.
Och inget kommer att hindra den globala eliten från att fortsätta på sin förödande, inslagna väg förrän de har lagt handen på den sista euron.

Gemensam nämnare
.

I Norden har nationalismen förstärkt demokratin...

... men numera är nationalism ett fult ord, och diskussion om massinvandringen har därmed blivit totalt tabu. Med orätt riskerar man att anklagas för ”rasism”...

Den avhoppade sverigedemokraten Petzäll kanske inte är något föredöme, han har missbruksproblem, men de övriga nitton är ytterst skötsamma. Att de måste åka mycket taxi på skattebetalningarnas bekostnad beror på att de med åsiktspolisen EXPO:s godkännande är "lovligt" villebråd för gatuvåldsgruppen AFA, "anti"-fascistisk aktion.

Halalhippisar begriper inte det där

tisdag 27 september 2011

Klimatreligionen

Läs mer här >>

Jag bodde granne med Christiania ett år

... närmare bestämt på Prinsessegade. Det gav mig en ganska god inblick i hur det politiska och kulturella etablissemanget höll sin skyddande hand över allsköns elände, inte minst såg de genom fingrarna med bortsprungna barn som sökte sin tillflykt i "Fristaden".

Så där har det hållit på i många år, med direkta förbindelser mellan högt uppsatta personer med kommunistiskt förflutet och diverse ljusskygga vänstergrupper i rånarluvor. Som Gertrud Galster skriver i sin bok Femte kolonne: "De sitter där ju alla ännu - de gamla femtekolonnarna! Varför då förvånas över kriminalitets-explosionen, narko-vanvettet och skolbarnens fördumning..."

Hela västvärlden drabbades av kommunistväckelsen på 1960- och 70-talen. I Danmark såg vi Blekingegadeligan som rånade banker och gav pengarna till palestinska terrororganisationer. En polisman mördades utan att de misstänkt skyldiga kunde fällas i domstol. Höga jurister som fortfarande är verksamma hörde till ligans supporters.

Som sagt, så där har det hållit på, indoktrineringen verkar inte avta, nu är det 68-ornas barn och barnbarn som håller i de röda (eller gröna) fanorna. Stark stat är på modet, och staten förväntas lägga sig i allting. Men den där staten är inget att lita på, i synnerhet inte i sin nya skepnad Europaunionen som vill släppa in Turkiet, Mellanöstern och Nordafrika i gemenskapen. Mer islam, mindre frihet. De makthavande 68-orna och deras följe är förrädare, svikare, infiltratörer.

Trots att mångkulturen och genus-pratet är deras levebröd borde den så kallade kulturvänstern ta sig en ordentlig funderare över vad för slags "kultur" de håller på med. De försöker inbilla oss att de är revolutionärer men nog fattar de själva att de sitter inne med makten. Den traditionella västerländska kultur de kämpar emot är nästan halvdöd. I Sveriges televisions debattprogram beter sig kulturvänstern som hyenor mot de stackars representanter för för sunt (västerländskt) förnuft och normala (kristliga) värderingar som de släpar dit.

Okej, kulturfrågor kanske inte verkar så viktiga och avgör kanske inte riksdagsvalen. Men kultur är mer än bara litteratur, konst och musik. Alla kulturer går inte in för att folk ska vara hederliga och försöka försörja sig själv. Man kastar sig över välståndet som en kaka som ska delas. Denna kommunistiska rövarideologi, som för övrigt har en hel del gemensamt med islam, infiltrerar samhället och får det att stagnera.

Det finns till och med kristna som tror att det går att vara god på andras bekostnad. Men det är inte att vara god att leka med skattebetalarnas pengar som politikerna gör. Om man tror att det är vad liknelsen om den barmhärtige samariten handlar om har man missuppfattat saken.

Läs vidare: Politisk teater

Obama har aldrig arbetat i den verkliga världen

Läs mer här >>

måndag 26 september 2011

Bättre än sitt rykte

Sverigedemokraternas människosyn

söndag 25 september 2011

Sverige har ett problem

Elevernas skolbetyg blir sämre för varje år trots att kommunerna satsar miljarder extra. Varför?

En aktuell fråga

Skicka notan!

Bilden är hittad på nätet, och visar näringsminister Maud Olofsson, hon som myntade uttrycket nybyggare (=kolonisatörer!) om muslimska invandrare, och invandringsminister Tobias Billström som ser till att de kommer hit.

Redan i våras gjorde regeringen upp med det invandringsextrema Miljöpartiet att låta 300 barn från Somalia bosätta sig i Katrineholm innan sommaren. Och nu har riksdagen beslutat att ännu fler "papperslösa" ska komma till Sverige. Närmare en miljard kronor ska satsas i höst på somalisk anhöriginvandring. Det kommer att bli trångt i skola och dagis...

Vår främste kulturmarxist, statsminister Reinfeldt, har således börjat regera ihop med Miljöpartiet, ett parti som sedan länge har låtit miljön komma i bakgrunden för den islamgröna "mångfalden".

Reinfeldt är ju inte särskilt kyrklig av sig, så det är väl därför han försöker manövrera ut alliansens bästa lirare, vår kristne socialminister Hägglund, genom att tvinga denne att gå med på att inte sänka skatten för pensionärer och i stället sänka krogmomsen. Nu får Hägglund bära hundhuvet och Reinfeldt kan ta emot de gröna multikultingarna i sin famn.

Skicka notan till det svenska folket!

Sverigedemokraternas människosyn

Läs mer här >>

lördag 24 september 2011

Organisationen av Islamiska Stater (OIC)

... har räknat ut, att om bara palestinierna kan få alla de motsträviga judarna inom skotthåll, så sänker sig den eviga freden över hela världen.



FN:s nya omänskliga rättigheter

fredag 23 september 2011

Israel kontra araber ..... en enkel ekvation, förutom att:

Det finns mindre än sju miljoner judar i Israel och över tre hundra miljoner arabiska muslimer i tjugotvå nationer som tillhör Arabförbundet. De flesta av dem skulle bli överförtjusta över att se judarna och deras lilla stat utrotad.

Med andra ord, den dag när sju miljoner arabiska muslimer är omgivna av 300 miljoner skrikande judar, då kommer jag att sympatisera med araberna!

Läs vidare: Diplomatiska finurligheter

torsdag 22 september 2011

Turkiet en trojansk häst

Cypern är delat sedan 1974. Turkiet har kritiserat Israel för dess agerande i Gaza, men vad har Turkiet i sitt bagage från ockupationen av norra Cypern?

Turkiets invasion av norra Cypern i juli-augusti 1974 innebar användning av napalm och rädsla bland grekcypriotiska bybor, etnisk rensning och en mur tvärs över ön.

Israels ockupation år 1967 tvingade inte bort en enda arab och muren är till för att slippa islamiska terrorister, inte som på Cypern för att hålla ute de fredliga grekerna.

Cypern blir EU:s ordförandeland från den 1 juli 2012. Turkiet kommer förhoppningsvis aldrig att bli något ordförandeland i EU!

Turkiets löften får EU att jubla

En grekisk utväg från euro och invandring

Dags för grekerna att återgå till drakman, den valuta som användes innan euron infördes år 2002. Det skulle innebära en devalvering som skulle gynna exporten, och ge grekerna en chans att arbeta sig ur krisen.

Tyskar och andra nordeuropéer är grundligt trötta på sydeuropéernas pensionsålder. Våra politiker är dumma hippies, som vill behaga världen och inte kämpa för sitt eget folks intressen.

Den största komedin är att EU även betalar till Turkiet och Nordafrika.

Om man skrapar på ytan till den finansiella kollapsen i delar av euro-området som tex Grekland, är bilden inte riktigt den som media vill få oss att tro.

Det går inte att förneka att en orealistisk socialpolitik som landet inte har råd med är en stor del av problemet. Men andra faktorer har också spelat in. De länder vars ekonomier nu kollapsar har utsatts för en aldrig tidigare skådad massinvandring, vilket under de senaste åren resulterat i stora sociala och ekonomiska problem.

Allt detta har uppmuntrats från vänsterkantens anarkister, vars mål är att se en kollaps av västerländska nationer och de stöds av socialistiska partier som räknar med valframgångar till följd av demografiska förändringar.

Finns det någon som faktiskt vill ansluta sig till euron?

tisdag 20 september 2011

En taliban med en bomb gömd i sin turban

Afghanistans förre president, fredsförhandlaren Burhanuddin Rabbani, mördades idag av en taliban med en bomb gömd i sin turban.

Meningarna är delade om Sveriges och Natos deltagande i "den arabiska våren". Det våras för islam men inte för demokratin. Meningarna är också delade om det lämpliga i att en imam fick predika för riksdagsmännen i Storkyrkan i Stockholm.

"En dag kommer det att vara lika skamligt att utpekas som muslim, som att liknas vid en nazist. Islams radikala element gräver i själva verket hela religionens grav. Ingen vettig människa kommer att vilja att deras barn förknippas med bilder av död, terror, fanatism och smärta."

Tar det aldrig slut?

Den marxistiskt influerade, trångsynte B.H. Obama

... är nu ute på sin kampanjresa för att sälja klassavund och det akuta behovet av att omfördela välstånd i Amerika.

Avund och ineffektivitet

Christiania som politisk teater

Läs vidare här >>

måndag 19 september 2011

The blame game

Antag att en djurrättsaktivist anställer en massaker på personer som sysslar med pälshandel eller djurhantering. Är alla djurvänner medskyldiga då?

Sossar söker syndabockar, men massmördaren i Norge har inget gemensamt med partier som fredligt och demokratiskt kritiserar en vettlös invandringspolitik.

Vid valen i våra nordiska broderländer gick Fremskrittspartiet och Dansk Folkeparti tillbaka, visserligen inte mycket men de borde ha ökat rejält i stället. Breivik verkar ha satt sista spiken i Nordens kista.

I själva verket skrev Breiviks i sitt "Manifest" som han lade ut på internet, att Fremskrittspartiet fördröjer ett framtida inbördeskrig; i stället hoppas han att förfallet ska gå snabbare. Och media spelar som vanligt honom i händerna...

Dansk hygge och norsk moro

Presentation av Ron Paul

Bland republikanerna finns en politiker som inte gått på den nuvarande presidentens smörja om "hopp och förändring"...

läs mer här >>

De länder vars ekonomier nu kollapsar

... har utsatts för en aldrig tidigare skådad massinvandring, vilket resulterat i stora sociala och ekonomiska problem...

Om man skrapar på ytan

söndag 18 september 2011

Turkiets tomma löften

... får EU att jubla!

Att upprätthålla den eviga fantasin om att man är 'offer'

Västerländska brottsbekämpare, liksom den stora allmänheten, har svårt att förstå varför så många konverterar till islam under fängelsetiden, eller radikaliseras genom kontakt med andra kriminella muslimer.

Nicolai Sennels är en känd dansk debattör som arbetar som psykolog på fängelser. Han säger:

"Islam är den perfekta religionen för att rättfärdiga och ge skäl till dem som känner sig attackerade att upprätthålla den eviga fantasin om att man är 'offer'. Islam står också 'högre' än kristendomen.

Vi måste hitta en plats på vår planet där sådana människor kan leva utan press på sig att integrera sig och där deras omgivning inte blir lidande på grund av deras anti-sociala uppförande, religiösa fantasier och brist på medverkan i vårt samhälle."

Så in i Norden med islamiska terrorförsök de senaste dagarna:

11 september greps tre islamister i Göteborg, misstänkta för att vilja mörda Lars Vilks på 10-årsdagen av attacken mot Twin Towers. Den ökända Bellevuemoskén i Göteborg var kommandocentral för terrorplaneringen.

12 september måste Kurt Westergaard lämna Norge, då polisen inte var säker på om de kunde försvara honom mot islamiska terrorister. Det var Oslos islamiske gangsterboss som låg bakom mordplanerna.

16 september greps två somaliska islamister i Finland för att finansiera och rekrytera till terror.

En banbrytande statistisk analys av islamiska läror här >>

Norsk fixering vid Palestina

Efter norska kommunvalet för ett par dagar sedan är 11 av regeringspartiets 20 representanter i Oslo muslimer. Många bäckar små gör en stor å. Norge är nu berett att erkänna staten Palestina, säger utrikesminister Jonas Gahr Störe.

Under de senaste årtiondena har eliterna i Sverige och Norge gjort stora ansträngningar för att demonisera Israel. Bakom deras ofta proklamerade oro för de mänskliga rättigheterna lurar mörkare attityder.

Den mest kände svenska statsmannen under efterkrigstiden, Olof Palme, var en av Europas första framträdande "Förintelse-inverterare". Ordet användes av förre Folkpartiledaren Per Ahlmark när han kritiserade Palme för att vända upp och ned på begreppen och anklaga Israel för att använda nazi-metoder.

Det är ingen berättigad kritik av Israel att jämföra de palestinska flyktinglägren med Auschwitz - det är antisemitism.

Olof Palme och hans gäng blåste upp Israels handlande bortom alla förnuftiga proportioner, och spred sin demagogi i Sveriges klassiska regeringsparti socialdemokraterna, bland vänsterpolitiker och journalister, präster och humanitära hjälporganisationer.

I Norge är antisemitismen ännu mer salongsfähig:

För fyra år sedan rev den norske "komikern" Otto Jespersen sidor ur den judiska bibeln och brände dem på TV. Och den 27 november 2008 "skojade" han inför kameran: "Jag skulle vilja ta tillfället i akt att komma ihåg alla de miljarder loppor och löss som miste sina liv i tyska gaskammare, utan att ha gjort något fel annat än att landa på personer med judisk bakgrund."

Jespersen försvarade sin "satir" med att "människor motsätter sig apartheid-staten Israels behandling av palestinierna." TV-stationen stödde honom. Och tydligen också den norska befolkningen, för han är fortfarande välkommen i deras vardagsrum.

Den moderne antisemiten

Somalisk anhöriginvandring

... ska det satsas på i höst, närmare bestämt en miljard kronor, det har Reinfeldt och Fridolin bestämt.

Skicka notan till det svenska folket!

Världens heta ämnen

Afghanistan: Tar det aldrig slut?

lördag 17 september 2011

Det kommer att bli trångt i skola och dagis

Skicka notan till det svenska folket!

Danmark: radikala imamer uppmanade till röstskolk

De danska socialdemokraterna hade vissa problem att få sina muslimska kärnväljare att rösta. Radikala imamer menar att islam är oförenlig med demokrati.

Men det gick ju vägen ändå, fast nu har det uppstått fler heliga problem för Helle ...

"Vi gillar olika" i Sverige och England

Den engelska konservativa tidningen News of the World blev infiltrerad av journalister från den vänsterorienterade Guardian. Det var dessa journalister som satte igång med olaglig telefonavlyssning. En vänstersammansvärjning för att ge News of the World dåligt rykte och tvinga ägaren Rupert Murdoch att lägga ner tidningen.

Murdoch som äger amerikanska Fox News inkarnerar allt vad vänstern hatar - en som är konservativ utan att skämmas.

När det avslöjades att tidningen hackat sig in på folks mail och SMS blev det stor skandal, men i Sverige rör man knappt en min när vänstervridna Aftonbladet gör något liknande. En minister som avgick för ett år sedan ska ha chattat på olika sexsajter, något som tidningen tydligen tagit reda på genom att hacka IP-adresser och mail.

Aftonbloodet släpper aldrig sitt byte, förutsatt att det inte är sossar det handlar om. Något man kan misstänka var syftet med deras idiotkampanj "vi gillar olika". Medierna är nu så mäktiga att modigt politiskt tänkande är ytterst sällsynt.

Vänsterextrem tidning spottar på folket

fredag 16 september 2011

Sarah Palin besvarar elden

Palin har gått i fronten och tagit emot en massa s*%^& från pressen som försökt krossa henne på alla tänkbara vis. Det är vad som händer när kvinnor och svarta politiskt stöder konservatism. Vänstern tar för givet att de ska känna sig som offer för orättvisor, tacka och ta emot nådegåvor och hålla tyst.

Media faller på eget grepp

Integration handlar inte bara om jobb...

... det handlar om kultur också.

Trafikal Galenskap

Alla pengar som miljöaktivister har spenderat

... har haft en negativ effekt på den allmänna opinionen, och ironiskt nog vore det bäst för Al Gore om han vill befrämja sin sak, att hålla käften:

"Tro på Klimat-religionen annars är du som en rasist!"

torsdag 15 september 2011

Guillou och de övriga "sextioåttorna"

... jobbar fortfarande ihärdigt på att rätta till historiens misstag att låta oss leva i ett fritt och demokratiskt land. Skillnaden mot för fyrtio år sedan är bara att de bytt ut Marx mot en annan figur på M.

Syftet med Guillous historieförfalskning

Paradise Now

Den gamle på berget gav ungdomarna hasch för att de mera cyniskt skulle kunna mörda korstågskrigarna i bakhåll...

Etymologin till ordet "assassin"‏

Svensk forskare hotas av fängelse om hon publicerar namnen på Stasi-spionerna!

"Jag har förbjudits att avslöja namn", säger Stasi-forskaren Birgitta Almgren.
Några kommentarer:

"Hon måste ju inse att det är en samvetsfråga. Vill hon verkligen lämna denna jämmerdalen i vetskapen att hon de facto har skyddat landsförrädare? Tänker hon inte på sina barn och barnbarn?"

"Jag är helt säker på att hon i sitt förseglade testamente har skrivit upp alla namnen. Döda personer har inte åtalsfrihet men en rättvis rättegång blir svår att genomföra."

"Glöm inte, att de intellektuella alltid varit salongsbolsjeviker eller nazister samt alltid quislingar. Det är därför den svenska regeringen vägrar publicera säkerhetspolisens lista över svenska Stasi-agenter. Dessa innehar antagligen höga positioner inom den intellektuella eliten! Och förmodligen även i politiken."

"Journalisten Lena Sundström utgav en bok där hon öppet deklarerade att man är tvungen att ljuga för att inte sätta invandringsprojektet i dåligt ljus. Boken är tillägnad en tysk Stasi-agent."

"Redan nu kommer krav på att islams medlöpare ska slippa från utforskning."

För några år sedan protesterade 253 personer mot att Forum för levande historia skulle upplysa elever om kommunismens förbrytelser. Östra Ölands fria horisont skrev då:

"Stasi hade 900 agenter i Sverige, eller skall vi kalla det uppgiftslämnare. Alla dessa finns med namn hos Säpo, överlämnade på en lista av CIA, som snodde alla namnen mitt framför ögonen på tyskarna när DDR brakade samman. 900 svenska namn - varför offentliggörs inte listan?"

Månne en del av de 253 kan vara bland de 900 svenska Stasi-agenterna? Så länge vänsterpartiet är kvar i riksdagen lär vi inte få reda på vilka som spionerade för Östtysklands räkning.

Många obekväma sanningar borde komma fram i dagens ljus. Inte minst de uppenbara parallellerna mellan ungdomsupproret i början av 1930-talet (det nazistiska) och ungdomsupproret i 1968 (det socialistiska).

När nazism, islamism och kommunism smälte samman

De hade som vanligt gått till fredagsbönen i moskén - men kom aldrig hem...

I Göteborg på tioårsdagen av terrorattackerna i USA planerade fyra mycket "religiösa" personer att göra ett attentat mot ett konstmuseum. En tänkbar anledning är att konstnären Lars Vilks skulle dit.

De hade gått som vanligt till fredagsbönen i moskén - men kom aldrig hem. Sen greps de nästa dag på Centralstationen. Förmodligen har påstådda förbindelser med den somaliska terrororganisationen al-Shabaab gjort att de hamnat i Säpos sökljus.

Är en moské en religiös byggnad eller en domstolslokal för rättskipning enligt sharialagen? Eller rentav en kommandocentral för islamisk terror? Islams värderingar står i strid med vårt samhälles frihet och demokrati, ändå låter man en imam predika i för riksdagsmännen i Storkyrkan i Stockholm vid riksdagens högtidliga öppnande.

Förspelet till den nya "erövrarmoskén" i Göteborg

Om man skrapar på ytan

Finns det någon som faktiskt vill ansluta sig till euron?

onsdag 14 september 2011

Ju mer vi vet om klimatförändring...

... desto mindre tror vi att det innebär en kris. Alla pengar som miljöaktivister har spenderat har haft en negativ effekt på den allmänna opinionen, och ironiskt nog vore det bäst för Al Gore om han vill befrämja sin sak, att hålla käften:

"Tro på Klimat-religionen annars är du som en rasist!"

Alliansens bästa lirare


Hägglund argumenterar elegant. Till exempel när han förra året jagade Ohly med blåslampa för att denne kallat muhammedtecknaren Vilks för islamofob.

"Jag är beredd att driva frågan vidare ända tills vi får ett entydigt svar från Lars Ohly om att det är oacceptabelt med varje form av hån, trakasserier, våld och förföljelse mot personer som på något sätt har utmärkt sig."

Konstnärlig frihet vs kommunistisk

I årtionden har man öst pengar på socialpedagogiska åtgärder

... men inte har det hjälpt. Kommer "ungdomarna" i Göteborg att sluta bränna bilar nu, när de får fler fritidsgårdar?

En dag i Vollsmose-ghettot

Är man humanist på riktigt kanske man undrar

En "11-årig" invandrarflicka slängdes av ett tåg i Kumla, därför att hon saknade biljett. Sedan har det visat sig att hon är 18 år. När får konduktören som höll på att få sparken en ursäkt av media och Juholt och andra som hetsade om diskriminering?

Snyftvalserna motverkar sitt syfte. Folk blir tappar tilltron till media och slår dövörat till verkligt ömmande fall.

Snyftvalserna i media

måndag 12 september 2011

De länder vars ekonomier nu kollapsar ...

... har utsatts för en aldrig tidigare skådad massinvandring ...

söndag 11 september 2011

"Om jag var en islamist, skulle jag räkna det som en seger"

Obama och Hollywood och media minglar på Ground Zero och försäkrar oss om att händelserna den dagen för tio år sedan ingenting har att göra med islam, absolut ingenting...

Tio år senare

När socialdemokratin insåg att folket inte ville ha dem ...

... så måste man importera ett nytt folk...

Helles heliga problem

Titta vad det blivit av Miljöpartiet...

... idel dumheter där miljön kommit i bakgrunden för den islamgröna "mångfalden". Och dem vill vår främste kulturmarxist, statsminister Reinfeldt, regera ihop med, åtminstone vill de regera ihop med honom.

Reinfeldt är ju inte särskilt kyrklig av sig, så det är väl därför han försöker manövrera ut alliansens bästa lirare, vår kristne socialminister Hägglund, genom att tvinga denne att gå med på att inte sänka skatten för pensionärer och i stället sänka krogmomsen. Nu får Hägglund bära hundhuvet och Reinfeldt kan sluta de gröna multikultingarna i famnen.

Miljöpartiet ulvar i fårakläder

Ohly & Afa

Ohlys mobiliseringsorder till gatuvåldsgruppen AFA

Stockholmssyndromet



Kusiner som importeras från från Mellanöstern för tvångsgifte, kvinnojourer som är överfulla med misshandlade kvinnor, nej minsta antydan av sådant är tabu i Sverige. Men varken vår samhällsmentalitet eller välfärdssystem kommer i längden att klara av det.
När ska Västvärlden börja genomskåda alla dimridåer om fördelarna med "mångfald"?

Vilka är de verkliga islamofoberna?

Det är bara knappt ett år sedan

Terrorister skulle spränga Sveriges största köpcenter.

Så var det dags igen

Fyra gripna för terrorbrott i Göteborg

lördag 10 september 2011

Terror mot IKEA från flera håll

Egentligen är IKEA samma andas barn som Volkswagen. Möbler till folket, bilar till folket. Nationalsocialismen hade vissa likheter med socialdemokratins idé om folkhemmet. Så det är inte därför vänstervridna media hetsar mot IKEAs grundare Kamprad, nej det är för att han tjänar så gräsligt mycket pengar.

IKEA har under åren hotats med terror, både från vänstergrupper och från islamister. För två år sedan avslöjades en marockansk terrorgrupp i Holland, med bindningar till dem som stod bakom terrorbomberna i Madrid för sju år sedan. Deras mål var ett IKEA-varuhus.

Vet inte de stackars muslimska terroristerna att grundaren av IKEA en gång i tiden tillhört en politisk ideologi vars största företrädare hade intima relationer och gemensamma intressen med muslimerna?

Eller är de sura för att Kamprad gjorde avbön?

fredag 9 september 2011

"Gaskamrarna är redo" - egyptiska demonstranter stormar Israels ambassad i Kairo

Läs mer: Israel utsatt för konstant attack

Hur länge skulle skytten i Norge ha klarat sig i Texas?

Fler vapen, mindre brottslighet

torsdag 8 september 2011

"Svenskarna har tagit sig in i landet med ett gäng terrorister"

I konfliktregionen Ogaden i Etiopien blev för snart tre månader sedan två svenska journalister tillfångatagna av etiopiska soldater. Det var dramatiskt, journalisterna skottskadades och femton islamistiska rebeller dödades.

Etiopiens informationsminister Shimeles Kemal säger att svenskarna har tagit sig in i landet med ett gäng terrorister.
– De har till och med fått vapenträning. Deras aktivitet är lite mer än bara journalistik.

Förmodligen ville de dokumentera civilbefolkningens situation, men de borde ha undvikit att liera sig med stridande rebeller. Klokt nog har utrikesminister Carl Bildt hittills bara sagt att det var olyckligt att svenskarna åkte in i Ogaden. Förhoppningsvis fungerar den tysta diplomatin så de inte blir dömda till livstids fängelse.

Folket i Ogaden är somalier och 99% praktiserar islam, medan Etiopien i övrigt är övervägande kristet. Liksom i grannlandet Syd-Sudan är den kristna majoriteten utsatt för våld från de som föredrar en shariastyrd skräckregim.

69 kyrkor brändes ned på grund av "rykten" om skändad Koran

Vi kallar det "Arabisk vår" men revolterna startade egentligen som protester mot matpriser

Biobränsle eller Mat?

onsdag 7 september 2011

Om man inte i förväg känner till de dansk-svenska likheterna

De svenska “eliterna” är mer entusiastiska för “multikulturen” än sina danska motsvarigheter. Mentaliteten hos de två folken skiljer sig inte alls åt. Bortsett från deras “eliter” alltså. Den svenska Stureplansvänstern svävar en halv meter över marken och genomsyrar allt offentligt samtal. Danmark har en bättre politisk kultur och låter fler röster komma till tals.

I själva verket är det på grund av den fria debatten om utlänningspolitiken som det finns en stor och växande tolerans i Danmark. De flesta muslimer är mycket nöjda med att leva i Danmark och mer nöjda än muslimer i vissa andra länder.

Framförallt har den danska 24-årsregeln fungerat bra för integrationen. Den har försvårat för unga invandrare att hämta någon från hemlandet att gifta sig med. Men det tänker de röda partierna ändra på om de vinner valet om en vecka.

För några år sedan visade en EU-undersökning om livskvalitet att Stockholm är den huvudstad i EU som enligt stadens egna invånare är sämst på att integrera invandrare. Eller om man så vill, där invandrare är sämst på att integrera sig. En 24-årsregel skulle kunna vara nyckeln...

Danmark har en bra politisk kultur

tisdag 6 september 2011

Det finns redan över 100 moskéer på Manhattan

... men ändå var president Obama tillskyndare av ett moskébygge vid Ground Zero. Varför?

läs vidare >>

De flesta européer har inte fått veta att Medelhavsunionen existerar - den har bara dragits ner över deras huvuden

Vi kan förvänta oss flyktingströmmar utan motstycke till EU och att en allt större del av våra skattepengar kommer att skickas till "partnerländerna" för att "stabilisera" dem. Och inte minst kommer radikal islam att ha en avgörande röst i EU:s politik.

Medelhavsunionen

måndag 5 september 2011

Sabotage mot den fria debatten om utlänningspolitiken

Fula tricks mot Dansk Folkeparti 12 dagar före valet

Saudiarabiens radikala sekt

Sveriges nyttiga idioter för ”religionsfrihet”

Det är inte bara AFA som hörsammar Ohlys hets mot SD

En arab-ägd krog på Stureplan i Stockholm besöktes av SD-politikern Erik Almqvist. Ett vittne:

"Jag och min flickvän gick förbi och hörde någon ordväxling där vakten yttrade sig något i stil med -'Du är Sverigedemokrat och rasistäckel, försvinn härifrån'. Varefter vakten och personen rök ihop. Vi kunde inte urskilja vem som exakt gjorde vad – men helt klart är att vakten var den som var upphovet till bråket. Det var dock inget speciellt allvarligt fick jag uppfattningen av eftersom 'bråket' avstyrdes på ett par sekunder av andra."

Ohlys mobiliseringsorder till gatuvåldsgruppen AFA
..............

Vilka är de verkliga islamofoberna?

Stockholmssyndromet

Tja, varför ska det inte protesteras

... mot islamiseringen i London, när det förekommer sharia-demonstrationer med krav på att drottning Elisabeth ska bära burka? Medierna visar lite slagsida i sin rapportering.

Invandring är en islamisk doktrin

Välfärdsstaten ett pyramidspel

Sverige är det perfekta exemplet på en socialistisk stat. Marx skulle ha varit stolt, det var inte länder sådana som Nordkorea och Kuba han ville ha.

Märkesdagen för socialismens införande är den 14 maj 1959. Det var då sossarna och kommunisterna vann omröstningen i riksdagens andra kammare om att införa allmän tilläggspension, ATP. De vann med en rösts övervikt på grund av att folkpartisten Königson la ner sin röst.

Efterföljande generationer blev slösaktiga och bekymmerslösa. Det ordnar sig alltid, staten tar hand om mig när jag blir sjuk eller gammal. Och skaffar mig mat och kläder och någonstans att bo när jag är ung.

Visserligen är det inte bara i Sverige som utvecklingen gått mot mer socialism, det gäller alla västländer. Allt det som det lilla amerikanska socialistpartiet uttalade sig för i sin valplattform inför presidentvalet 1928, har nu förverkligats av demokrater och republikaner. Men Sverige är värst. Eller bäst, om man så vill.

Pensionerna rena pyramidspelet
.....

söndag 4 september 2011

Miljöpartiet ulvar i fårakläder

Läs mer här >>

Snyftvalserna i media

En "11-årig" invandrarflicka slängdes för några veckor av ett tåg i Kumla, därför att hon saknade biljett. Sedan har det visat sig att hon är 18 år. När får konduktören som höll på att få sparken en ursäkt av media och Juholt och andra som hetsade om diskriminering?

Är man humanist på riktigt kanske man undrar

lördag 3 september 2011

Wikileaks: USA i nära kontakt med kommande muslimska ledare – i Frankrike

Snaphanen:

"Der hvor vi befinder os lige nu er en virkelighed hvor ubekvemme sandheder i den offentlige debat kan fejes ind under gulvtæppet med stikord som Fjordman, Bat Ye’or, Eurabia, konspirationsteorier, The Vienna School, og selvfølgelig ‘højreekstremistisk’/'far right’. På de bonede gulve er man muligvis chokerende uvidende om islams væsen og historie, men man ved godt at Frankrig har et atomarsenal og er en betydelig politisk og økonomisk aktør i en grad at man er nødt til at tænke langsigtet.

Om disse diplomatiske manøvrer er en god eller dårlig ting må vi afvente og se. Obamas udmeldinger i forhold til den muslimske verden har været ubetinget rædselsvækkende, og administrationens subversive pression for at belemre de europæiske befolkninger med et uønsket og uelsket Tyrkistan i EU skal bestemt også haves i baghovedet."

fredag 2 september 2011

Den norske terroristen utbildades i vitryska militärläger

Breivik har i förhör medgivit att han i sitt så kallade manifest har nämnt kända bloggare som inte har något med terrordåden att göra.

Det har också framkommit att den norska säkerhetspolisen PST kände till honom redan i mars i år och att han övervakades av vitrysk säkerhetspolis.

GoV skriver:

"Det faktum att Breivik förknippas med en pensionerad KGB-överste betyder att han var välkänd av skuggfigurerna i det internationella spionnätverket långt före händelserna den 22 juli 2011."

Läs också:

Var Breiviks massmord en iscensättning för att visa upp sig själv?

Vilka är de verkliga islamofoberna?

Stockholmssyndromet

De kristna i Syrien

... vars förfäder har bott där sedan Kristi tid, står inför svåra förföljelser om Assads regim i Damaskus skulle falla.

Arabiska våren en svart vår för kristna

EU är en långsam statskupp

Finns det någon som faktiskt vill ansluta sig till euron?

Beträffande "11-åringen" som för några veckor sedan slängdes av ett tåg i Kumla

Från Gluefox

Socialdemokraternas nye partiledare Håkan Juholt gick ut direkt efter att den 11-åriga flickan blivit förstasidesnyhet och dömde ut hela SJ. Lite mer eftertanke förväntar man sig kanske av ledaren för Sveriges just nu största parti.

Flickan heter Nema och hennes rätta ålder är 18 (och inte 11). Hennes storasyster som så lägligt gick på toa när konduktören kom, heter Grace och är 22. Ingen av flickorna hade giltig biljett.

Om detta stämmer är det rimligt att media nu ger en fullständig och sann bild av vad som hände. Eftersom man bedrivit en ren hetsjakt på den kvinnliga konduktör som slängde av Nema, är man skyldig att ställa allt tillrätta. Tyvärr misstänker jag att något sådant klarläggande inte kommer. Dels för att media inte vill erkänna att de förhastat sig, och dels för att man har som policy att inte kritisera invandrare.

Läs också "Dessa män kallas för ensamkommande barn"