tisdag 6 september 2016

Verklighetens folk

Politiskt försökte först Ny Demokrati och därefter Kristdemokraterna att med begreppet ”verklighetens folk” lyfta fram det suntförnuftliga perspektivets värde. Verklighetens folk var de som lever ett alldeles vanligt, hederligt arbetande liv och för vilka politik kommer i andra hand”. Dåvarande KD-ledaren Göran Hägglund skrev år 2009:

"Sveriges radikala elit har kommit att bli den nya överheten. De som under flagg av att företräda minsta lilla påfunna rättviseanspråk har satt upp ett formidabelt minfält av ideologiska teorier, där konstruktioner, kategorier och förtryckarstrukturer ligger om vartannat. Den ena idén mer akademiskt tillskruvad än den andra och allt med udden ytterst riktad mot vanligt folks sätt att vara. Runt om i Sverige, i organisationer, medieredaktioner, politiska partier, talar de om för andra hur de skall leva sina liv.

Den som exempelvis råkar gilla tavlor som föreställer något bör till exempel göra avbön direkt; då har man nämligen nazistiska böjelser, har det meddelats från flera håll i sommarens kulturdebatt. Och den som vill starta ett företag skall inte tro att han eller hon själv får bestämma vilka som skall leda det utan att först fråga Mona Sahlin – anser Sahlin själv.

Minns också den förre Jämo:n Claes Borgströms uttalande för en tid sedan, att svenska mäns kvinnosyn kunde liknas vid talibanernas – och kvinnornas kvinnosyn också för den delen. På Lunds universitet ligger man redan i framkant på detta populära område: Där skall miljöerna certifieras ur ett genusperspektiv

Och miljöpartiets Yvonne Ruwaida har för sin del förklarat att Sverige behöver en myndighet för normkritik. En myndighet som bland annat skall svara för opinionsbildning och bidragsfördelning och som aktivt skall motarbeta de normer och föreställningar som präglar folkflertalet.

Bara några exempel på den slags verklighet som med djupaste gravallvar upptar överhetens energi trots att den egentligen hör hemma i Monty Pythons repertoarer. Man förundras."

https://morklaggning.wordpress.com/2016/09/05/klyftiga-dumskallar/

lördag 9 april 2016

Invandring av låg IQ undergräver Europas ekonomi

Fruktan för Danmark framtid

Vänsterorienterade beteendeforskare och regeringar har länge verkat för idén om att det är samhället som skapar människan.
De försöker systematiskt hålla viktig genetisk, psykologisk och demografisk kunskap dold från köparna av samhällsforskning - särskilt från politikerna.

Detta är det största kollektiva akademiska bedrägeriet i detta och föregående århundrade.

Antalet invandrare med låg IQ och relativt hög fertilitet har redan fört Danmark och stora delar av Europa förbi point of no return.

tisdag 3 februari 2015

Bloggen gör paus på obestämd tid

Göran Hägglund som lanserade uttrycket "verklighetens folk" har avgått som partiledare för Kristdemokraterna.

Apropå Hägglunds avgång som KD-ledare

lördag 28 september 2013

Fredens hus

Någon försökte bränna ned Västerås domkyrka igår. Militanta islamister bränner kyrkor i sina hemländer, ja nyligen hände det även i Tyskland. Är det samma typer som infunnit sig här? Inte för inte kallar de våra länder för ”krigets hus”. De påstår att fred bara förekommer i ”islams hus”, dar al-Islam. Till skillnad från de andra världsreligionerna bygger islam på våld. Hur många lagar strider Koranen emot? Uppmaningar till våld mot icke-muslimer förekommer 347 gånger!

Trettio bilder som visar varför vi aldrig ska glömma

fredag 27 september 2013

Det förlovade landet

Den svenska regeringen erbjuder permanent asyl till alla medborgare i nationen Syrien, men svenskarna ska helst inget få veta

torsdag 5 september 2013

Maniska Obama-dyrkare i Sveriges riksdag och regering

150.000 syrier bor i flyktinglägret Za'atar i Jordanien:



När Barack Hussein Obama var på besök i Stockholm fick han en välkomstpresent av de svenska multi-kulti-politikerna: 2 miljoner flyktingar från Syrien ska få permanent uppehållstillstånd i Sverige! Fler lär komma om han startar tredje världskriget genom att anfalla Syrien. För hundra år sedan år 1913, kunde varken européer eller amerikaner förutse att första världskriget skulle starta påföljande år. Situationen i Syrien stinker av samma osäkerhet och möjlighet.

Kent Ekeroth: ”De flyr inte till Sverige, de reser till Sverige”



IMF varnar både Sverige och Norge för bostadsbubbla. Den kolossala invandringen till Skandinavien har medfört en enorm bostadsbrist och en enorm skuldsättning för att kunna köpa en bostad. Kom ihåg folk, det finns 2 miljoner syriska flyktingar nu. Välkomna till Sverige. Sverige begår självmord, det kommer att märkas inte minst i Stockholm när ekonomin brakar ihop och folk är skuldsatta över öronen på grund av bostadsbrist och världens högsta skatter.



Riksdagshuset i Stockholm. Bilden är förstås inte riktigt aktuell, Osama är ju död. Obama försökte ta åt sig äran, men han var ute och spelade golf den dagen.

Den svenska regeringen erbjuder permanent asyl till alla medborgare i nationen Syrien, men svenskarna ska helst inget få veta

onsdag 28 augusti 2013

Tänker Obama starta Tredje Världskriget?


För hundra år sedan år 1913, kunde varken européer eller amerikaner förutse att första världskriget skulle starta påföljande år. Situationen i Syrien stinker av samma osäkerhet och möjlighet.

   Kan Syrien vara början till WWIII ?

måndag 12 augusti 2013

Halal-bluffen

Om slakterierna struntade i halal-ståhejet skulle muslimer finna sig i det, det lär nämligen finnas en islamisk regel om att det är tillåtet att äta icke-halal när halal inte finns att tillgå.

        Islamisering utan bedövning

tisdag 6 augusti 2013

Fransk-socialistisk teori: Dåliga hus och arbetslöshet gör muslimer våldsamma...

    Läs mer här >>

tisdag 23 juli 2013

Människosyn

88-årig kvinna sparkad och rånad

En 88-årig kvinna blev brutalt rånad av två män utanför sin bostad i Uddevalla på tisdagseftermiddagen. När hon inte ville lämna ifrån sig sin ryggsäck med plånbok och bankomatkort ska de ha sparkat henne och slitit åt sig den.

Kvinnan fick sårskador i ansiktet och på ena handen. Männen, som enligt polisen är unga, försvann snabbt från platsen.

  Kulturarvet och invandringen

söndag 30 juni 2013

Avpixlat är journalisternas favoritsida

Bloggen Avpixlat fyller en viktig funktion som TV och tidningar försummar. Det är inte "rasistiskt" att rapportera om invandrarrelaterade problem. Verkligheten blir inte vackrare av att man blundar.

  Hatpropagandan mot landets största Whistleblower

fredag 21 juni 2013

Danmark: Jihad mot mödrar med barnvagnar

Två brutala angrepp inom en och samma vecka på danska mammor som lugnt promenerade med sina små. En innovativ strategi för att injaga skräck i icke-muslimer – ‘fucking danskertøs’.

TV och tidningar har avsiktligt underlåtit att rapportera om händelserna, men om man inte sitter klistrad framför den politiskt korrekta teven utan rör sig lite bland folk, kan man inte undgå att lägga märka till hur otryggt samhället har blivit av massinvandringen.

Misshandel av kvinnor är en ny epidemi, säger Världshälsoorganisationen, men undviker att tala om den muhammedanska kvinnosynen.

 Den svenska våldtäktsvågen

tisdag 11 juni 2013

Det som sker i USA just nu är en statskupp

Obama: "Uhhh…Uh…Uhhh… People!" (han hade glömt ta med manuskriptet till talet han skulle hålla)

    Coup d'Etat

onsdag 5 juni 2013

Expo hittar på

  "Medias" lögner om Sveriges Medborgargarde