onsdag 19 december 2012

Hatets ideologi

Efter Morsis tillträde som Egyptens president är många kopter på flykt ut ur landet. Islamisterna vill slutföra det som började med arabernas invasion år 639. Liknande planer som de har med Syriens kristna.

I scenariot ingår också Muslimska Brödraskapets "tålmodiga jihad", i kombination med mer otåliga typer som självmordsbombaren på Drottninggatan i Stockholm i december 2010, som hade kunnat döda många oskyldiga. En listig kombination av att framställa islam som fredens religion och samtidigt sätta skräck i folk.

President Morsi pratar om hålla fredsavtalet med Israel samtidigt som oljeledningen dit sprängs gång på gång. Morsi gör samma beräkning som Muhammed: när förhållandena är de rätta slår han till. Att tala om fred och samtidigt förbereda sig för jihad är en integrerad del av jihad.

140 verser i Koranen handlar om att slå ihjäl folk. Skulle man kunna tänka sig att svenska politiker skulle få för sig att kritisera islam i stället för "islamofobi"? Nej, inte det? Däremot kan en dansk tidigare integrationsminister ta bladet från munnen:

    "Fis hem till era förlorarländer"