torsdag 19 augusti 2010

Kryptomuslimen Obama och "segermonumentet"

Det finns redan över 100 st moskéer på Manhattan, men ändå är president Obama en tillskyndare av att de ska smälla upp en vid Ground Zero. Varför?

Det är bara att konstatera att enligt islamisk lag är Obama muslim eftersom hans far var det. "En gång muslim, alltid muslim." Ett av otaliga bevis för detta är att Obama vid ett privat möte med Egyptens utrikesminister Ahmed Aboul Gheit sade att han FORTFARANDE var muslim.

Till att börja med påstod presidenten att moskébygget var ett "lokalt bygglovsärende" som han inte ville lägga sig i. Det var innan hans Ramadan-middag i Vita huset för muslimska ledare, då hette det i stället att moskén skulle vara bra för "religionsfriheten".

En abstrakt princip om lika rättigheter som tilltalar liberaler. Att moskéer enligt islam ses som ett led i planen om ett världsherradöme, sådana konkreta tankegångar avfärdas som irrelevanta. Om kartan inte stämmer med terrängen, gäller kartan.

Om det inte var frågan om att bygga ett segermonument åt "fredens religion" hade männen bakom moskébygget mycket väl kunnat välja att låta bli att bygga på denna gravplats för 3000 människor.

Egendomligt i sammanhanget är också att det låg en grekisk ortodox kyrka där. Den förstördes den 11 september 2001 och församlingen har ännu inte fått bygglov! Medan det var en gräddfil för moskébyggarna in till borgmästare Bloomberg.

Något är skumt. Folk fixerade sig för mycket vid Obamas hudfärg när de valde honom, men han är inte ens ättling till de svarta slavarna, han kom utifrån, från Hawaii och Indonesien, och framstår allt tydligare som en marxist med sympatier för islam...