måndag 24 januari 2011

Hederskulturens ideologi



Enligt en amerikansk ambassadrapport, som Wikileaks tagit fram, skulle de svenska ministrarna Bildt och Billström sagt att hedersrelaterade mord i Sverige får svenskarna att kräva hårdare flyktingpolitik. Sanningen är illa tåld, så nu säger de förstås att de inte minns samtalet.

Okunskapen om islam gör att många judar och kristna felaktigt tror att invandrare från muslimska länder har samma syn på heder och skam som de själva. Men vid närmare studium blir det uppenbart att islam sanktionerar och legitimerar hedersvåld och ger det ett sken av övernaturlig lag som inte får brytas.

Det är tabu att kritisera islam, det har hetsen mot Sverigedemokraterna visat. Ja, islamisterna skyddas till och med av självaste DO, diskrimineringsombudsmannen. Om en frisörska vägrar anställa en kvinna som döljer håret i slöja blir det till att betala skadestånd.

Så länge makthavarna är rädda för att bli anklagade för "rasism" går det inte att lösa problemet med hedersvåld. Dessutom är de skrämda av islamisternas vrede. Fruktan har alltid varit islams främsta vapen...

läs mer >>