lördag 17 mars 2012

SVT ljuger om Ungern

Var klämmer skon när Sveriges television avsiktligt vilseleder tittarna med att folk som demonstrerar till stöd för Ungerns premiärminister skulle vara motdemonstranter?

En käpphäst för västerländska media är romers och judars situation i Ungern. Men faktum är att dessa grupper i hög grad stöder premiärminister Orbán.

EU vill tvinga på Ungern muslimsk invandring vilket vore förödande för de många judarna i landet. Många israeler kommer till Budapest och arbetar, det finns affärer som heter Haifa och det är ofta man hör hebreiska talas. Budapest har världens näst största synagoga. Judarna skulle drabbas hårt om Ungern i likhet med i Västeuropa skulle få en stor invandring av palestinier och andra araber med judehat på agendan.

Det var inte bara Wallenberg som räddade judar under kriget. Fram till 1944 skonades Ungerns 700.000 judar eftersom Ungerns statschef Admiral Miklós Horty var en nödtvungen bundsförvant till tyskarna och Hitlers hantlangare därmed inte kunde verka fritt där. När Horty drog sig ur samarbetet ockuperades Ungern av tyskarna och slakten började.

Ungrarna var varken då eller nu mer antisemitiska än till exempel svenskarna, som inte har någon anledning att slå sig för bröstet, inte med tanke på den dolda antisemitismen hos den svenska vänstern och den mer uppenbara hos dess invandrade muslimska allierade.

. . SVT ljuger om Ungern