torsdag 10 maj 2012

Multikulturella Malmö är i dag lika charmerande som ‘en överkörd mördarsnigel’

Malmö visar vad som kommer att hända med Sverige:Skrämmande suicidal-Sverige:"Det är inte värdlandets uppgift att ändra sin kultur för att göra sig till för de människor som inte delar en liberal grundhållning samt viljan att vara självförsörjande. Massinvandring från icke-västliga länder är helt enkelt inte förenlig med dessa värden, och därför leder den till ekonomisk ruin och kulturellt armod.

Malmö har på några få år utvecklats till att bli ett extremt obehagligt ställe som väl leder tankarna till dystopiska framtidsfilmer som Flykten från New York med Kurt Russell som Snake Plissken (1981). Staden är idag lika charmerande som en överkörd mördarsnigel. Det kan det socialdemokratiska stadsstyrets agitprop-kampanjer inte ändra på."Bild: (John Carpenters Escape from New York, 1981)

En kommentar hos Snaphanen:

"Den buss (linje 1 i Malmö) jag tog i morse kvart över åtta blev beskjuten på Södra Förstadsgatan innan jag steg på. Chauffören hade ringt polisen som hann ifatt bussen vid Stadsbiblioteket, fotograferade och dokumenterade. Vad det var för vapen vet jag inte men vindrutan var spräckt längst ned till vänster. Jag hann växla ett par ord med chauffören innan jag steg av. Han sa att han var skärrad men körde stoiskt vidare. Man vänjer sig."