onsdag 29 februari 2012

Tredje könet trendigt

Det är inte Kristdemokraterna som är fixerade vid underlivsfrågor, det är genusvänstern som är det. KD tillhandahåller bara en dos sunt förnuft.

Kulturvänstern har kommit på att dagisbarn ska använda ordet "hen". Det ska ersätta han och hon. Engelska "hen" betyder höna, så ni ska få se att svenska språket begåvats med ännu ett nedsättande ord på flickor och flickaktiga pojkar.

"När barnet hanterar det basala, när det vet att endast mamma och pappa, kvinna och man, kan reproducera sig, när det har lärt sig alfabetet, klockan, årstiderna, matematikens grunder etcetera, och när det fått en trygg grundidentitet tillika könsuppfattning. Då är det på sin plats att börja komplicera världen," skriver John Järvenpää.

Knappast riktiga feminister som sysslar med genusexperiment. Förmodligen hör genusvänstern till samma gäng som tycker synd om kvinnoförtryckare om de är muslimska invandrare och alltså på förhand är definierade som offer för den "vite mannen". Enligt denna logiska kullerbytta måste man därför blunda för kvinnor som är offer för islams kvinnosyn.

Läs vidare:

Egendomlig genusextremism där jämställdheten inte gäller invandrarkvinnor...
..