måndag 27 februari 2012

Ingen "moderat" utveckling i arabvärlden

Förstklassig vård erbjuds i Sverige till "krigshjältar" från Libyen. Men det finns en baksida. Det var inte bara Gaddafi som blev dödad under den den islamiska "våren" i Libyen. Över 10.000 svarta har också dödats. Våra tidningar och TV skäms förmodligen över att de valde rebellernas sida och för att inte tappa ansiktet rapporterar de inte om folkmordet.

Vad är en moderat muslim? Svar: någon som anser att attackerna i New York den 11 september 2001 var delvis berättigade. Vad skiljer dem då från radikala muslimer? Tja, en radikal anser att attackerna den 11 september var helt berättigade.

SB skriver: "Jag har faktiskt köpt 2 Koranböcker, en på svenska (förkortad) och en på engelska (den bästa engelska översättningen enligt Robert Spencer). Jag erkänner att den är svårläst eftersom den är så fragmentarisk men jag använder den för att verkligen kolla upp de 140 våldsamma verserna.

Det är inte en religiös bok utan en våldsideologibok. Och det skulle egentligen vara bra om den lästes av alla våra politiker, media och svenska kyrkan. De tror nämligen att det är en religiös bok med en massa andliga tankar och jämställer Mohammed med Jesus och Buddha. Egentligen skall Mohammed jämföras med Hitler och Stalin, men han är tusenfaldigt värre än båda två tillsammans."

Läs mer: De måste stoppas!