torsdag 23 februari 2012

Vilken Gud?



Onda varsel: Kristna i den muslimska världen utsätts för ett folkmord. Kristna i Europa har ännu bara hunnit till aptitretaren (bilden). Men inte desto mindre säljer vi våra vapen till araberna och köper deras olja för pengarna. På köpet får vi massinvandring av anhängare till en fanatisk sekt som kallar sig "religion".

De tre världsreligionerna judendom, kristendom och islam är monoteistiska men delar definitivt inte ett gemensamt ursprung och värderingar. De tio budorden används inte inom islam och Muhammed kränkte de flesta av dem. Nog är islam monoteistisk så det förslår, den är så monoteistisk att det är svårt att skilja gud och djävul åt, de flyter ihop till samma figur, Allah.

Allah är Muhammeds ställföreträdare och inte tvärtom. När Muhammed säger att en man får ha fyra fruar (sura 4:3), men att Allah meddelat att profeten får ha ännu fler (sura 33:50), är det tydligt att Allah är Muhammeds alter ego, hans andra jag. Utan tvivel något helt annat än den judiskt-kristna gudsbegreppet.

Det ett hån mot judar och kristna att sätta de tre religionerna i samma bås. Det kan knappast vara samma gud som låter islamisterna förfölja de vantrogna med Koranen i ena handen och svärdet i den andra.

Läs mer: Vilken Gud?