fredag 23 juli 2010

"Alla ska älska alla i en kollektiv orgie tycker ledande kristna"

Fyra S-märkta höga företrädare för kristenheten i Sverige skriver i DN att vi ska tolerera islam. "I en integrationsprocess behöver olika kulturer brytas mot varandra så att samhället kan utveckla en gemensam högre kultur."

Aha, är det en sammansmältning av kristendom och islam som föresvävar dem? Två invandrare, från vars blogg jag lånat titeln till detta inlägg, kommenterar:

"De har ingen aning om vad islam är, de är okunniga och fyllda av fördomar och låter sig utnyttjas i politiska syften. Den politik de förespråkar leder i slutänden till att kristendomen och den svenska kulturen elimineras."

Bland annat kräver "dessa underliga karaktärer som kallar sig kristna" att halalslakt ska tillåtas i Sverige, en vidrig slaktmetod utan bedövning där kon eller fåret vid fullt medvetande får halsen avskuren.

"Är vi beredda att älska juden och muslimen?" frågar de, och och tar med judarna som 'mänskliga sköldar' för att artikeln inte ska framstå som alltför islamisk.

Men är muslimen beredd att älska juden? Samtidigt kan man läsa om ett attentat mot synagogan i Malmö. Det bor bara 17000 judar i Sverige, och de har gjort stora insatser för vårt samhälle. Men nu är de hotade av den importerade antisemitismen från Mellanöstern. Jesus var jude, glöm inte det, och glöm inte heller att också kristna förföljs...

  läs mer: Islam är inte en Abrahamitisk religion