torsdag 16 september 2010

Danmark är lyckligt förskonat från de svenska "eliterna"

"Det är betecknande att när äntligen två danskar kommer till tals i en stor svensk tidning, så är det två från den yttersta vänsterflygeln som Sveriges stora “borgerliga” tidning väljer att trycka. Rune Engelbreth (ex Minoritetspartiet) og Fathi El-Abed, (Dansk-Palestinensisk venskabsforening.) Det understryker igen den gamle sanningen att det nog finns borgerliga i Sverige, men överhuvudtaget ingen i svensk politik eller press. Bara liberaler och liberalister. De vet en del om pengar, men intet om kultur och historia, som “barbaren” Reinfeldt” ju har uttryckt det mycket bättre än jag.

Varje någorlunda observant person vet att Engelbreth och El-Abed bor i en fantasivärld, de ser det som SvD vill se. Jag är fortfarande av den rätt säkra uppfattningen, – varför inte upprepa den med jämna mellanrum? Nothing’s better left unsaid, – att Sveriges Riksdag har påfört sina medborgare ett inbördeskrig, som ska komma till lite försenad utbetalning inom de nästa 30-50 åren. Bland annat för att demografin kommer att tippa till de invandrades fördel, även om all invandring stoppade idag. Om man inte kände till de dansk-svenska likheterna i förväg, bekräftas de igen idag: Det finns ingen större skillnad, bara på “eliterna” och styrelsetraditionerna. Det är drömmare som Engelbreth som installerar olyckor och gör det svårt att ställa upp något preventivt mot att de utvecklar sig. Att SvD väljer att trycka deras känslosvammel framför så mycket annat danskt, säger allt om den jämmer svensk opinion är." Snaphanen

- - -
Polisen har sagt till Sverigedemokraterna att de måste ställa in alla sina offentliga möten eftersom deras säkerhet inte kan garanteras. Gates of Vienna:

"Med andra ord medger polisen att den antingen inte kan eller inte vill hindra anarkistiska och muslimska ligister från attackera och brandbomba ett officiellt registrerat politiskt parti vars medlemmar samlas lagligt och fredligt.

Detta är vad valprocessen har blivit i det moderna mångkulturella Sverige."


Läs mer: Pöbelvälde på gator och i media