torsdag 17 februari 2011

Brödraskapet inget Frihetsparti

- Och sent, sent ska syndaren stundtals vakna. Förra måndagen suspenderade man Mubaraks och Ben Alis maktpartiers medlemskap i Socialistinternationalen. De är fortfarande medlemmar, ni är fortfarande kamrater, för det krävs en kongress för att utesluta dem. Hur kunde ni sitta så länge med dessa maktens män? sa Bildt till Ahlin.

Den senare är de svenska sossarnas talesperson i utrikespolitiska frågor. Nu har i alla fall socialdemokrater och Bildt och skojnalist-journalister och kulturvänster allesammans övergivit dom där orientaliska maktgubbarna och kastat sig i famnen på muslimbröderna i stället.

Trenden i svenska tidningar är att beskriva Muslimska Brödraskapets ideologi som "folkhems-islamism", vilket naturligtvis är helt galet.

Däremot vill de gärna kalla den holländske politikern Geert Wilders för högerextremist. Det är för sorgligt, folk läser bara rubrikerna och hör genast stöveltramp.

Wilders Frihetsparti är raka motsatsen till extremt, och vill försvara vår frihet mot EUSSR och islamisering. En översvämning orsakad av politisk korrekthet förstör både Nederländerna och Sverige.

Geert Wilders en välsignelse för demokratin