måndag 24 oktober 2011

Tyvärr framhärdar Reinfeldt och riksdagen med det s.k. 'öppna samhället'

Ledarna för Tyskland, Frankrike och Storbritannien har slutat svärma för multikultur. Till skillnad från Sveriges statsminister har de insett att "den visionen inte gett förhoppningar eller ljusa perspektiv. Verkligheten finns tvärtom i källarplanet. Mörkt, kallt och snålt..." MXp

Mångkulturalism är samma sak som att lägga sig platt för islam. Det går inte att frikänna islam från extremism, såvida man inte vill basera sin politik på en livslögn. För att bekämpa en totalitär lära som islam måste hjärtat vara med. Men kan man vänta sig att Reinfeldt ska lyssna på folket? Makten korrumperar. I och med EU:s nya grundlag är statsministern i varje land en liten furste som åker till Bryssel för att träffa de andra furstarna. Biskop Kyrillos skriver i en kommentar:

"Helt rätt att Reinfeldt inte 'fjäskar' lika mycket för muslimerna som Mona Sahlin. Men han är ju förespråkare för att 78 miljoner turkar (muslimer) skall vinna inträde i EU. Och detta är helt aningslöst! Det är fruktansvärt skrämmande att ledande politiker är så aningslösa. Men det är egentligen inget att förvåna sig över då Reinfeldt själv icke bekänner sig till den kristna tron. Vad han fyller sitt 'tomrum' med vet man inte? Men det är kanske som Evangeliet säger, att har man lämnat fältet fritt så står sju onda andar och väntar på att få plats."

Inte bara statsministern är opålitlig. Utrikesminister Bildt sitter till midjan i arabisk olja och försummar aldrig ett tillfälle att sätta tummen i Israels öga. Han har också låtit sig fotografera tillsammans med "aktivister" på det turkiska "Ship to Gaza". Det är dubbelmoral:

Muslimska trupper från Turkiet ockuperar Kurdistan. Enligt internationell lag har Turkiet rätt att göra det för att bestraffa och förhindra terrorism. Bortsett från om det är rimligt att beteckna kurdiska separatister som terrorister, reser det en intressant fråga: Varför visas inte Israel samma hänsyn som man ger till Turkiet?

MXp: "Om muslimer konverterar till kristendomen i Turkiet får de upp till 3 års fängelse. Men sanningen är att i alla muslimska länder att om någon muslim lämnar islam måste de dödas. Det är undervisningen av Muhammed och Koranen som befaller muslimer att döda andra muslimer som lämnar islam."

Statsminister Reinfeldt gjorde förra året ett hårresande uttalande där han legitimerar våldet mot Sverigedemokraterna... läs vidare >>