torsdag 10 januari 2013

Är hatkampanjen mot SD inte en smula överdriven?

Den vidriga hatkampanjen mot Sverigedemokraterna kulminerade i dagarna med en krönika i Ica-kuriren av journalisten Katarina Mazetti. Bland annat skrev hon: "De sitter där gravt inavlade med hängande hakor, svåra genetiska sjukdomar och en IQ på 70... Jimmie Åkesson borde inte ha gula knäbyxor, han borde bära bomberjacka, kängor och tatueringar, den klassiska Sverigedräkten för det folkslag som bildade basen i hans parti."

Är det inte fruktansvärt rasistiskt skrivet? Svenskar är onekligen en hotad minoritet! Glöm inte att vi bara är några få miljoner i en överbefolkad värld.

Mazetti saknar vilja att tillägna sig kunskaper. Hon skriver att en svensk kultur inte existerar, men bara några lån från olika hörn av världen. "Några plagg!" Men folkdräkterna har mycket gamla anor. Likaså tror hon att Lucia är relativt ny i Sverige. Men Luciakulten kom samtidigt med kristendomen.


     

Journalisternas ljugande om Sverigedemokraterna smutskastar hela Sveriges nutidshistoria. Ingen av de gamla sossarna skulle ha sagt annat än vad Sverigedemokraterna nu säger: För att folk ska få flytta till Sverige ska de arbeta och göra rätt för sig och följa landets lagar. Tage Erlander som var statsminister i 23 år sade vid ett tillfälle att islam inte passar in i Sverige.

De hycklande beskyllningarna mot SD för "rasism" är ett bevis på Sveriges katastrofala brist på demokrati. Men folk börjar fatta att det inte är "extremt" att vara skeptisk mot islam och massinvandring. Och numera är SD det enda EU-kritiska partiet. Efter EU:s förvandling till EUSSR är det ju arabisk vår i luften för vänstern och miljöpartisterna.

   Bli muhammedan och få en gratis resa till Mecka!