måndag 19 april 2010

Flygförbudsskandal?

Från Euro-med:

Förbudet mot flygningar i Europa bygger enbart på en datorsimulering i London. Inga mätningar. 10 Lufthansa-flygplan flög utan en skråma. I Danmark har luften aldrig varit renare än nu enligt Danmarks Miljøundersøgelser.

Computersimulationsmodeller utan mätningar, utförda av London Volcanic Ash Advisory Centre, är det enda grundlaget för de nuvarande flygstartförbuden. Detta center är en avdeling av Met Office, intimt sammanvävt med Hadley CRU under East Anglia Universitet och Climategate-bedrägeri-skandalen som en del av den politiska uppfinningen den globala uppvärmningsbluffen.

The Times 18 april 2010: Guy Gratton, ledare av Cranfield University's Institut för Luftburna Atmosfäriska Mätningar, tog ett flyg tillsammans med andra forskare för att samla in data.

"Vi har standard-flyginstrument på flygmaskinen, vi fått en stormmonitor, och vi har fått en väderradar, och de såg rakt igenom det. Inget av dessa instrument kunde se något av det ämnet. Det var bara våra speciali-sky-fysik-instrument, som kunde se partiklarna." Gratton överlevde flygturen!!! Eurocontrol (skapat av EU och 11 andra stater) har beordrat flygförbudet.

Global avkylning