söndag 19 augusti 2012

Sakta men säkert

Det är skillnad på invandring och invandring. Invandring kan vara bra vid tillfällig arbetslöshet eller brist på arbetskraft med särskild kompetens. Men den permanenta storskaliga invandringen som gynnas av den liberala eliten är helt annorlunda.
Här en bidragande orsak till att det brittiska ekonomiska läget är det sämsta sedan andra världskriget:

“Sharia will be in London before democracy will be in Afghanistan”


Sharia finns redan i London
Inte att undra på att det finns rebeller i Syrien som kommer från Englands invandrarförorter! En brittisk fotograf som fångades av islamistrebeller i Syrien berättade att hans kidnappare var utländska extremister däribland flera britter men "inte en enda syrier i sikte".
Den brittiska underrättelsetjänsten får på så sätt en bonuseffekt av sitt stöd till de syriska rebellerna: de blir av med brittiska islamister, åtminstone temporärt.
Det finns fler som borde ge sig iväg. Många engelska städer terroriseras av islamiska medborgargarden som kontrollerar att folk håller fastan under Ramadan och att kvinnor bär slöja. Bidraget till samhällsekonomin är liksom i Sverige negativt, de flesta är arbetslösa och lever på välfärdssystemet.

Så här ser den engelska invandringsliberala "eliten" ut: förre premiärministern Tony Blairs konverterade svägerska hatar judar och kristna.


Videotips Monokultur

. .Londonistan - sakta men säkert