torsdag 10 juni 2010

Den moderne antisemiten är inspirerad av Muhammed och Marx
En historiker skriver i svd att Israels politik bestäms av den israeliska "självbilden", som präglas av omvärldens judehat och känslan av isolering. Vilket alltså skulle förklara den hårdhänta hanteringen av Ship to Gaza.

Men det spelar inte någon större roll vad Israel gör eller inte gör. Det är snarare det faktum att Israel överhuvudtaget existerar som upprör den fientliga omvärlden.

"Anti-zionism är bara ett haltande försök att kamouflera anti-semitism. Det baseras på att man förnekar att judarna har rätt att försvara sig. Varje mobbare säger: "Om du försvarar dig hatar jag dig mer". Det ger antisemiterna "rätt" att anklaga judarna för vad som händer dem.
Vänstern driver detta men de låter muslimerna göra skitjobbet.
Om man kriminaliserar någon för att denne försvarar sig, passivt eller aktivt, tar man ifrån honom hans mänskliga rättigheter.

När israelerna skickade ut soldater med "paintball-gevär " mot terrorister med knivar, var antisemiterna upprörda över att soldaterna försvarade sig. När video efter video släpptes ut och visade sanningen, var dessa dubbelmoralister upprörda eftersom Israel hade bevis för fulheterna. Det driver antisemiten till vansinne att Israel försvarar sig i stället för att be om ursäkt och göra Gaza till en Hamas-stat med en lätt-tillgänglig hamn där iranierna bekvämt kan skeppa missiler till sina terroristbundsförvanter."

läs vidare >>