torsdag 3 juni 2010

Vilka var sjörövare egentligen?

"Ship to Gaza är nyttiga idioter, terrorister och ideologiskt drivna israelutrotare," sa den modige och ärlige Niklas Wykman (MUF) men då blev han kallad han till kamratliga samtal med M-toppens Per Schlingmann.

Och nu har han blivit hotad av äkta nazister: "Nordisk Ungdom" har dränkt in hans ytterdörr i blodliknande färg. Vänsteraktivister och svensk press är inte ensamma om att hetsa mot Israel...

Var Gaza-konvojen en avledningsmanöver? Samtidigt som konvojen lämnade turk-ockuperade Cypern, visar satellitbilder att raketer fraktades in och placerades ut i Bekadalen i Libanon.

Drömmer Turkiets Erdogan om ett nytt Osmanskt rike? Har Iran bländat honom med löften om stöd? Turkiet tänker skicka en ny flottilj "Ships to Gaza", eskorterad av turkiska och iranska krigsfartyg. Avsikten är att skaffa sig en flottbas i Gaza för framtida angrepp mot Europa. Det lär inte dröja länge innan långdistansraketerna avfyras från Iran samt de 2000 raketer i Libanon och Syrien som siktar på israeliska mål.

Turkiska tidningar: Tre av de fyra turkar som dödades på Mavi Marmara hade förklarat sig beredda att bli martyrer. Ungefär 40 personer ombord var jihadister som kom för att anfalla, att döda och att dödas... läs vidare:

Den turkiska regeringen som global domare för etniskt våld