söndag 13 juni 2010

Varje dag, året om ...

MALMÖ. Tio åldringsrån på en vecka. Ännu ett åldringsrån inträffade i Malmö på tisdagseftermiddagen. En 81-årig man blev brutalt nerslagen bakifrån av ett gäng på 5–6 tonårskillar.
Liggande på marken berövades han därefter sin mobiltelefon. Händelsen inträffade på Hårds väg i Rosengård vid tvåtiden på eftermiddagen.

ESKILSTUNA. Ett åldrigt par kom körande sent i går kväll men fick sakta in när ett gäng gick mot rött ljus. Den 86-årige mannen tutade vilket fick en 23-åring att slita upp bildörren och misshandla åldringen med flera knytnävsslag i ansiktet tills han blödde.

Vissa vidriga typer respekterar inte äldre svenskar. Och det är fritt fram för dem, de får ju inte några straff! Den förre trafikmisshandlande 23-åringen släpptes på fri fot trots att han dömts skyldig till en 78-årig kvinnas död i Landskrona. I det fallet var det också ett gammalt par som tutat. Finns det någon gemensam nämnare som gör att de reagerar med våld på tutningar?

Stökiga förorter, det börjar bli många sådana nu. Varje natt, året om, brinner numera två skolor (eller daghem) i Sverige. Varje natt, året om, anmäls nitton våldtäkter. Bara i Stockholm har minst fem våldtäkter anmälts den senaste natten...

Läs vidare >>

sds dn dn dn dn svd sds sds sds sk sk