torsdag 22 november 2012

Att vara invandringskritisk är inte per automatik att vara främlingsfientlig

Under ett gräl sa sverigedemokraten Erik Almqvist "babbe" till den så kallade komikern Soran Ismail och "blatte-lover" till en berusad man som la sig i grälet. Döm inte hela partiet efter ett par förflugna ord. Även Soran Ismail har uttalat sig rasistiskt, bland annat har han smädat svenskar i allmänhet och dalmasar och dalkullor i synnerhet.

Jimmie Åkessons nolltoleranslinje är förmodligen inspirerad av Dansk Folkeparti där det är lätt att bli utkastad om man skadar partiets rykte. Så för Almqvist var det bara att kliva av.

Det är i journalisternas fantasiuniversum som Sverigedemokraterna utnämns till rasister. För de gamla partierna handlar det om att behålla makten, det där med rasism och främlingsfientlighet är bara ett svepskäl.

Lögnerna om Sverigedemokraternas "främlingsfientlighet" smutskastar hela Sveriges nutidshistoria. Ingen av de gamla sossarna skulle ha sagt annat än vad Sverigedemokraterna nu säger: För att folk ska få flytta till Sverige ska de arbeta och göra rätt för sig och följa landets lagar.

    Kampanjen mot SD är inte rekylsäker