torsdag 15 november 2012

SD som föregångare – de andra yrvakna

Sverigedemokraten Almqvist får löpa gatlopp för ordet ”blatte-lover”. Men varför blir det inte krigsrubriker i tidningarna över en som publicerar på sin blogg att ”judar är omänskliga, de har inget blod i kroppen”? Muslimen Gina Dirawi, känd för antisemitiska uttalanden, var föreslagen som årets julvärd (!) i Sveriges Television. Nu blev det gudskelov inte så, men hon ska uppträda för andra året i rad som programledare i Melodifestivalen.

De sju mosképartierna i riksdag och regering gräver en grav åt Sverige. Trots ett massivt folkligt motstånd envisas de med att prioritera flyktingar som söker asyl och flyktingar som inte ens har kommit hit ännu. De blundar fortfarande för de problem som Sverigedemokraterna länge påpekat:

    1. Ensamkommandebluffen
    2. Muslimsk antisemitism
    3. Invandringens kostnader


Det verkar inte röra statsministern i ryggen. Fredrik Reinfeldt gnuggar i stället Svenssons näsa i mångfald. Som straff för att så många röstar på Sverigedemokraterna ökar han invandringen. ”Så får rasisterna en läxa!” Det var essensen av ett tal han nyligen höll på Stockholms Universitet.

Reinfeldt sågar av den gren han sitter på. Invandrare från mindre utvecklade länder röstar hellre på bidragspartierna till vänster, sen hjälper det föga att han har en somalisk riksdagsman med islamistiska åsikter, Abdirizak Waberi. Förresten, vad står bokstaven M för hos moderaterna och miljöpartiet - muslimpartiet?

. . Miljöpartiet: "Vi vill öka invandringen!"