måndag 23 juli 2012

Kristdemokraten Aron Modig från Sverige...

... skadades, och den kubanske regimkritikern Oswaldo Payá dog, när bilen de satt i prejades av vägen på Kuba den 22 juli.

Regimen håller nu Aron Modig som gisslan för att lägga munkavle på den svenska regeringen. Således har inte ett enda kritiskt ord om diktaturen hörts från utrikesminister Bildt och KD-ledaren Hägglund.

Det finns alltför många Castro och Che i världen. Che Guevara, en bankrånare, en kallblodig mördare, en som med förtjusning torterade människor, en djävulsk sociopatisk individ som var Castros hjälpreda och symbol för socialismen.

Che Guevaras favoritsysselsättning var att att sätta pistolen mot bakhuvudet på tillfångatagna motståndare och trycka av. 19.000 judar, kristna, liberaler, socialdemokrater, homosexuella, intellektuella och andra avvikande mördades under och efter revolutionen på Kuba. Ett ganska okänt faktum för alla som ser honom som en "hjälte".

Det verkar inte bättre än att stora delar av vänsterflygeln har konverterat till terrorismen. Om Osama bin Laden hade varit lika snygg som Che Guevara skulle vi säkert fått se även Osamas nuna på t-shirts och affischer i vänsterns barnkammare.

Guevara är populär i de mest oväntade sammanhang: läs mer här >>