söndag 14 oktober 2012

EU-staten marscherar med förbundna ögon på en väg kantad av lögner

   

Schweiz rustar för socialt och ekonomiskt sammanbrott i EU. "Jag kan inte utesluta att vi kommer att behöva armén under de kommande åren," säger landets försvarsminister. Snaphanen kommenterar: "Jeg skulle inte satsa mina sista slantar på Jagland, Barroso, Rompoy, Baronessa Ashton och Cecilia Malmströms verklighet."

Och Ann-Marie säger: "Nobels fredspris till EU?! Vad i jösse namn har folket i kommittéen rökt för att komma fram till det resultatet?! Vad blir det härnäst? Saddam Hussein får det postumt?" Som vanligt är Nobels fredspris ett skämt. EU gav miljarder till palestinierna och fredspristagaren Arafat använde pengarna till terrorism.

EU:s konstruktion liknar mer Sovjetunionen än USA. Ingen ska slippa undan, varken människor eller djur. Allt och alla ska bokföras och förses med GPS-sändare. Kontrollapparaten utvidgas för att klara av folkvandringen från länder utanför EU. För att upprätthålla skattetrycket krävs angiveri och övervakning. Den gemensamma valutan och den gemensamma mångkulturen är båda lika konstgjorda. Termostaten har fastnat och med islams inmarsch närmar sig Europa en härdsmälta.

... EU - en växande totalitär mardröm