söndag 25 september 2011

Skicka notan!

Bilden är hittad på nätet, och visar näringsminister Maud Olofsson, hon som myntade uttrycket nybyggare (=kolonisatörer!) om muslimska invandrare, och invandringsminister Tobias Billström som ser till att de kommer hit.

Redan i våras gjorde regeringen upp med det invandringsextrema Miljöpartiet att låta 300 barn från Somalia bosätta sig i Katrineholm innan sommaren. Och nu har riksdagen beslutat att ännu fler "papperslösa" ska komma till Sverige. Närmare en miljard kronor ska satsas i höst på somalisk anhöriginvandring. Det kommer att bli trångt i skola och dagis...

Vår främste kulturmarxist, statsminister Reinfeldt, har således börjat regera ihop med Miljöpartiet, ett parti som sedan länge har låtit miljön komma i bakgrunden för den islamgröna "mångfalden".

Reinfeldt är ju inte särskilt kyrklig av sig, så det är väl därför han försöker manövrera ut alliansens bästa lirare, vår kristne socialminister Hägglund, genom att tvinga denne att gå med på att inte sänka skatten för pensionärer och i stället sänka krogmomsen. Nu får Hägglund bära hundhuvet och Reinfeldt kan ta emot de gröna multikultingarna i sin famn.

Skicka notan till det svenska folket!