torsdag 15 september 2011

Svensk forskare hotas av fängelse om hon publicerar namnen på Stasi-spionerna!

"Jag har förbjudits att avslöja namn", säger Stasi-forskaren Birgitta Almgren.
Några kommentarer:

"Hon måste ju inse att det är en samvetsfråga. Vill hon verkligen lämna denna jämmerdalen i vetskapen att hon de facto har skyddat landsförrädare? Tänker hon inte på sina barn och barnbarn?"

"Jag är helt säker på att hon i sitt förseglade testamente har skrivit upp alla namnen. Döda personer har inte åtalsfrihet men en rättvis rättegång blir svår att genomföra."

"Glöm inte, att de intellektuella alltid varit salongsbolsjeviker eller nazister samt alltid quislingar. Det är därför den svenska regeringen vägrar publicera säkerhetspolisens lista över svenska Stasi-agenter. Dessa innehar antagligen höga positioner inom den intellektuella eliten! Och förmodligen även i politiken."

"Journalisten Lena Sundström utgav en bok där hon öppet deklarerade att man är tvungen att ljuga för att inte sätta invandringsprojektet i dåligt ljus. Boken är tillägnad en tysk Stasi-agent."

"Redan nu kommer krav på att islams medlöpare ska slippa från utforskning."

För några år sedan protesterade 253 personer mot att Forum för levande historia skulle upplysa elever om kommunismens förbrytelser. Östra Ölands fria horisont skrev då:

"Stasi hade 900 agenter i Sverige, eller skall vi kalla det uppgiftslämnare. Alla dessa finns med namn hos Säpo, överlämnade på en lista av CIA, som snodde alla namnen mitt framför ögonen på tyskarna när DDR brakade samman. 900 svenska namn - varför offentliggörs inte listan?"

Månne en del av de 253 kan vara bland de 900 svenska Stasi-agenterna? Så länge vänsterpartiet är kvar i riksdagen lär vi inte få reda på vilka som spionerade för Östtysklands räkning.

Många obekväma sanningar borde komma fram i dagens ljus. Inte minst de uppenbara parallellerna mellan ungdomsupproret i början av 1930-talet (det nazistiska) och ungdomsupproret i 1968 (det socialistiska).

När nazism, islamism och kommunism smälte samman