tisdag 26 juni 2012

Nu är loppet kört för Väst: islamister till makten i Egypten

År 1895 fanns det lika många invånare i Egypten som i Sverige - idag finns det 82 miljoner i Egypten.

Befolkningsexplosionen i den muslimska världen har medfört en folkvandring till Europa. Det är inte alldeles betydelselöst om immigranterna är fanatiska muhammedaner eller inte. Den islamiska 'våren' måste motarbetas, och då är förstås militärstyre att föredra före islamistregimer.

En tredjedel av alla araber bor i Egypten. Det är därför länder som Saudiarabien och Iran har pumpat enorma mängder pengar i moskéer och diverse islamistiska organisationer i Egypten. När man kontrollerar Egypten, har man makt i arabvärlden. Nu är loppet kört för Väst. Islamisterna har vunnit en lätt seger med stöd från USA:s suspekte president Obama, som nu är väg att föra dem till makten även i Syrien.

I de flesta muslimska stater där man har infört fria val röstar man fram muslimska partier som direkt avvecklar demokratin. Det är alldeles uppenbart att islam normalt sett INTE kan förenas med demokrati och mänskliga rättigheter. Båda dessa begrepp är påfund som härstammar från västlig tradition och de har inga motsvarigheter alls i muslimsk tradition.
Att stifta lagar i ett parlament är ju otänkbart när alla lagar kommer från Allah.

. . . Läs mer: Kan Islam anpassa sig?