fredag 7 september 2012

Bill Clinton ringer upp Obama!

Detta verkar absolut autentiskt. Bra imitationer!
Detta är däremot autentiskt: Bill Clinton säger med syftning på Obama: "Jag kommer bara ihåg dem jag INTE gillar."


Nu rear vi Obama!

Fru Obama hyr ut honom för bara 3 dollar:

"Från Michelle Obama, info@barackobama.com. Kommer du att donera $ 3 eller mer i dag och skrivas upp för att äta middag med Barack? Dessa middagar betyder mycket för Barack. De är en chans för honom att prata med några av de människor som driver kampanjen - och en chans för honom att säga tack. Så kom beredd att berätta din historia, och säg vad du tänker på. Missa inte chansen att vara där. Donera $ 3 idag. Tack, Michelle."

I fredags nådde den nationella skulden 16 trillioner, från att ha varit 10,6 när Obama tillträdde. (Det engelska ordet "trillion" motsvarar det svenska biljon eller 1.000.000.000.000 (en etta följd av 12 nollor).

Är du ännu stoltare nu Michelle? Minns ni när Michelle var stolt för första gången i sitt liv? Vid förra presidentvalskampanjen sa hon vid ett valmöte: "För första gången i mitt vuxna liv är jag riktigt stolt över mitt land." Tydligen går hon upp så mycket i sin hudfärg att hon har svårt att identifiera sig med det land vars "first lady" hon är.

Fru Obama är olämplig för uppgiften. Inte mycket kvar av Martin Luther Kings vision om ett samhälle av "färgblinda". Nej särbehandling efter religion, hudfärg, etniskt ursprung är vad som gäller. Ett sådant samhälle glider isär, och medmänsklighet och empati försvinner.
. .Den Tomma Stolens Vecka