fredag 7 september 2012

Obama sossefierar USAVill Obamas supporters verkligen leva i ett land där den genomsnittlige bidragsmottagaren har mer disponibel inkomst tillgänglig än en arbetande amerikan?
Man brukar säga att USA är före, det vill säga allt kommer till Sverige 7-10 år senare, men vette katten om vi inte var före här: med våra höga skatter, storebror-mentaliteten, bidragssystemen, inte kritisera invandring.

Den typiska Obama-väljaren agerar inte som en amerikan, utan som en representant för en grupp som vill försäkra sig om fördelar och utöka sina förmåner på bekostnad av landet i stort. Känns det igen? Den typiske sosseväljaren är likadan. Det konstiga är att även de som förvärvsarbetar röstar på skattehöjarpolitiker, och betalar utan att få något tillbaka. Allt medan demagogerna lovar dem att de ska få en massa utan att anstränga sig. Det är deprimerande att folk inte inser att Obama representerar den arroganta, egoistiska elit som föraktar vanligt folk.

Nu har den nationella skulden nått 16 trillioner, från att ha varit 10,6 när Obama tillträdde. (Det engelska ordet "trillion" motsvarar det svenska biljon eller 1.000.000.000.000 (en etta följd av 12 nollor).

. . Med Obama är härskarklassen lyckligare än någonsin