fredag 28 september 2012

Minareterna är våra bajonetter, sa Erdogan

Den enda religion som liberaler kan ursäkta är den allra mest oliberala - islam. Medan de förtolkar kristendomen i värsta tänkbara ljus. Islam är “en stor religion” meddelade Hillary Clinton efter att islams anhängare tände eld på ambassader och ylade av entusiasm över mordet på amerikanska diplomater.

När USA angreps gjorde Barack Hussein Obama yttrandefriheten till skurken i stället för att beskydda den. Han bad om ursäkt för att någon i USA hade gjort en islamkritisk film. Och nu har han precis varit i FN för att hålla tal. Han sa bland annat: “Framtiden får inte tillhöra dem som förtalar islams profet.”FN: “Men halshugger Amerika dessa otrogna hundar och häller brinnande olja ner i deras halsar?”
Obama: “Inte än. Men jag kommer att ha större flexibilitet efter valet.”
FN: “Vi kommer att vidarebefordra denna information till Allah.”

Turkiets islamiske premiärminister Erdogan: “Moskéerna är våra kaserner, kupolerna våra stålhjälmar, minareterna våra bajonetter, de troende våra soldater.” Han skämtade knappast, islamisk jihad pågår för fullt.

Många verkar tro att det handlar om religionsfrihet, när moskéer i Sverige ska få ha högtalarupprop som hörs över stad och land, men islam är ingen vanlig religion utan en politisk ideologi, på samma sätt som kommunism och nazism. De kallas för politiska ideologier men innehåller också religiösa element. Därför bör ej islam omfattas av religionsfriheten.

Läs citatet av Erdogan och tänk efter. Moskén som kommandocentral för islams heliga krig, där imamen under fredags“bönen” lägger ut texten i stridshandboken Koranen. Man ska först och främst ta de religiösa terroristerna, mördarna och fanatikerna på orden, och inte våra politikers och journalisters önsketänkande, så skulle mycket vara vunnet.

 . .  Läs mer: Obama har sålt västvärlden till islam