fredag 21 september 2012

Romney: Obama fjäskar för terroristerna!

När man talar om invandring från länder utanför Europa finns det anledning att skilja mellan muslimer och icke-muslimer. De senare brukar överge sin klan- och hederskultur efter ett par generationer, men det sker inte med muslimerna som hålls i strama tyglar av sin religion. Hederskulturen kommer direkt från islam.

I en "skandalös" Muhammedfilm visas huvudpersonen i hederskulturell aktion, helt enligt islams föreskrifter. Det verkligt skandalösa är emellertid att det tydligen bara är imamer som har tillåtelse att berätta om Muhammeds liv och lära. När icke-muslimer tar upp ämnet riskerar de att halshuggas.

Det är också skandalöst att Obama har sålt västvärlden till islam, och ber om ursäkt för att någon i USA gör en islamkritisk film. När USA blev angripet, gjorde Obama yttrandefriheten till skurken i stället för att beskydda den. Han försökte, lyckligtvis förgäves, att förmå Google att ta bort filmen från internet. Njut också av denna kanadensiske imam från Muslimska brödraskapet: "Det räcker inte att be om ursäkt för Muhammedbilder, de otrogna måste konvertera till islam."

Obama var helt tyst om mordet på den amerikanske ambassadören i Libyen, bortsett från att han bad om ursäkt för den amerikanska Muhammedfilmen, och såg till att filmmakaren i Kalifornien blev arresterad (bilden).
Romney påpekade att Obama fjäskar för terroristerna. Genast fick medierna sina marschorder från Obamas "sanningsministerium": Problemet är inte al-Qaida. Det är Romney!

Glöm FN, den nya världsflaggan är inte blå - det är en svart flagga med Mohammed på